д-р Борис Кръстев

хематолог

Д-р Борис Кръстев е специалист клиничен хематолог и медицински онколог в София с над 15 години медицински опит. Извършва диагностика, превенция и лечение на хематологични проблеми, свързани с процесите на асистирана репродукция, бременността и раждането. Д-р Кръстев не преглежда деца.

Завършва Медицински университет – София през 2008 г. Има придобити специалности по Клинична хематология и Медицинска онкология.

Участвал е в научни проекти и публикации с национално и международно сътрудничество, както и в национални и международни конгреси и семинари по двете специалности.

Член е на Българския лекарски съюз.

От 2009 до 2011 г. д-р Кръстев е асистент по медицинска генетика към Медицински факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Специализира Клинична хематология, работейки последователно като лекар в МБАЛ Токуда София и СБАЛХЗ. От 2016 г. до 2021 г. е част от екипа специалисти в Клиника по медицинска онкология на МБАЛ „Надежда“. От 2020 г. извършва хематологични консултации в МЦ „Надежда“ в Paradise center. Владее английски език.

circle
Направления, с които си взаимодейства

Записване на час

Запишете час за специалист през нашата интегрирана система Joystick.

scroll-top-custom-arrow