д-р Даниел Георгиев

специалист по пренатална диагностика и терапия и проследяване на бременност

Д-р Даниел Георгиев завършва медицина през 1995 г. в София. От 1999 г. до 2003 г. специализира „Акушерство и гинекология“ в СБАЛАГ „Майчин дом“. Натрупва професионалния си опит в отделението по спешна оперативна гинекология в УМБАЛСМ „Пирогов“, където работи седем години. Има завършени допълнителни квалификации по специалността в болница „Бусико“ и болница „Ротшилд“, Париж. От 2014 г. е част от екипа на болница „Надежда“.

Професионалните му интереси включват изследването на папиломавирусните инфекции. Има 3 публикувани статии в тази област и участие в книга за HPV съвместно с проф. Златко Кълвачев и д-р Даниела Димова.

Прави първата PCR-диагностика на HPV съвместно с колегите от Катедрата по генетика на Медицински университет – София и публикува статия по темата в престижно италианско научно издание по акушерство и гинекология.

Клиничната работа на д-р Георгиев е свързана с проследяването на бременност в рамките на Женска консултация, както и в извършване на специализирани изследвания в областта на пренаталната диагностика – биохимичен скрининг, фетална ехокардиография, фетална морфология, доплерово изследване.

circle
Направления, с които си взаимодейства

Записване на час

Запишете час за специалист през нашата интегрирана система Joystick.

scroll-top-custom-arrow