Заявка за първоначален преглед

След като заявката Ви бъде разгледана от репродуктивните ни специалисти, наш служител ще се свърже с Вас на посочените телефони, за да Ви предложи дата и час за първоначален преглед. Очаквайте обаждането на наш служител в рамките на три работни дни.

badge

Уважаеми пациенти,

 

Благодарим Ви, че се доверихте на болница „Надежда“ в този важен за Вас момент!

 

За да направите заявка за час за първичен преглед при наш репродуктивен специалист, моля попълнете този въпросник с нужната информация и натиснете бутона „Изпрати“.

 

С изпращането на тази форма – заявка за час, не означава, че автоматично сте записали такъв.

 

Формата улеснява връзката Ви с нас и ние ще направим всичко възможно, за да облекчим административната процедура за достъп до първичните прегледи при нашите специалисти.

 

След като заявката Ви бъде разгледана от репродуктивните ни специалисти, наш служител ще се свърже с Вас на посочените телефони, за да Ви предложи дата и час за първоначален преглед. Очаквайте обаждането на наш служител в рамките на три работни дни.

 

Молим, в деня на прегледа да носите със себе си всички документи от изследвания, снимки, епикризи, с които разполагате и направените нови изследвания според изискванията по-долу.

 

Желаем Ви успех!
Екип „Надежда“

Предоставената от Вас информация е конфиденциална и се съхранява стриктно.

МБАЛ „Надежда“ и МЦ „Надежда репродуктив София“ ООД са регистрирани като администратори на лични данни по Закона за защита на личните данни.

Заявката се попълва на кирилица.

Лични данни

Общи медицински показатели

Данни за менструалния цикъл

Специфични медицински показатели

Опити за забременяване

Ползвали ли сте някога средства за контрацепция:

Вижте още

Държавен фонд за асистирана репродукция
Общински фондове

Още по темата

Условия за поверителност

Данните, които получаваме от Вас при заявка за час за репродуктивен специалист, се събират единствено посредством Вашето доброволно попълване на този формуляр.

Данните се събират след категорично изразено съгласие от Ваша страна да предоставите исканата информация. Те се ползват единствено и само за целите, за които се събират, а именно:

  • За осигуряване на качествена медицинска услуга.
    Информацията, която изискваме, дава възможност на нашите специалисти по репродуктивна медицина предварително да се запознаят с конкретния медицински случай и да предложат стратегия за лечение при първата визита на пациента;
  • Да бъде получена в пълнота необходимата първоначална специализирана информация, която е от изключителна важност за провеждането на лечение при наличие на репродуктивен проблем.
  • Да се облекчи достъпът на пациентите до медицинските услуги в сферата на репродуктивното здраве, които се предлагат в болница „Надежда“.
  • Да бъде препоръчан специалист, който в най-голяма степен може да помогне за разрешаването на конкретния здравословен проблем, заради който се обръщате към болница „Надежда“.

Колко време се съхраняват данните, необходими за заявка за първоначален преглед:

Данни, събрани с цел заявка за първоначален преглед, се съхраняват за такъв период от време, какъвто е необходим за целите, за които тя се събира и обработва, но не повече от година и половина от постъпването на заявката, след което се унищожават.

Други възможности за заявка за час:

Ако желаете да направите заявка за час за първоначален преглед при репродуктивен специалист без да ползвате онлайн формата на нашия сайт, може да го направите лично на Регистратурата на болница „Надежда“.

scroll-top-custom-arrow