img

Инициативи

Училище за бъдещи родители

Училището за бъдещи родители на болница „Надежда“ се провежда онлайн. Лекциите се излъчват на живо, във Facebook в страницата на болница „Надежда“, като темите се анонсират там предварително.

10.08.2021 | 17:58

animated-circle

Уважаеми бъдещи родители,

Училището за бъдещи родители на болница „Надежда“ се провежда онлайн. Лекциите се излъчват на живо, във Facebook в страницата на болница „Надежда“, като темите се анонсират там предварително. След края на всяка тема, записът остава на стената 3-5 дни, след което се изтрива, с цел поддържане на актуалност.
Училището е напълно безплатно за бъдещите родители.
Провежда се два пъти месечно (в петък от 11:00ч.) под ръководство на Надежда Стаменова, акушерка с дългогодишен опит в Родилна зала, майка и професионалист, отдаден на работата си и любовта към най-съвършените създания на Земята – бебетата.

 Темите са общо 6, като се повтарят през 3 месеца:
– Нормално физиологично раждане
– Дишане и обезболяване по време на раждане
– Интензивни грижи за новороденото в болницата
– Първи грижи за бебето у дома
– Кърмене
– Вие питате, акушерката отговаря

Лекциите са придружени от рекламни презентации на нашите партньори, благодарение на които имаме възможност да реализираме инициативата си напълно безплатно за Вас.

Още:
В различни периоди на годината, без твърд график, се провеждат интензивни курсове за бъдещи родители. Тяхната продължителност е няколко часа дневно, един или два дни, в зависимост от темата. Има такса за участие, като тя отново е различна според темата и продължителността. Информация за датите и условията на тези курсове се публикува предварително на уеб сайта на болница „Надежда“ и в каналите във Facebook и Instagram.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow