img

Запази надежда 2021

Безплатни психологични консултации за жени с рак на гърдата

Предай надеждата нататък! Като част от кампанията „Запази надежда“.

09.11.2021 | 00:00

animated-circle

Като част от кампанията „Запази надежда“, посветена на превенцията, диагностиката и лечението на рака на гърдата, инициативите ни, свързани с подкрепата на жени с онкологични заболявания и техните семейства продължават.

Знаем, че изпитанието, пред което са изправени пациентите с рак на гърдата изисква не само грижа, свързана с лечение на тялото, но и подкрепа в чисто емоционален аспект, която е от съществено значение за справяне с предизвикателствата на това заболяване.

Ето защо през м. ноември, под мотото „Предай надеждата нататък“, подаваме ръка и в това направление, като предоставяме на пациенти на Клиниката по медицинска онкология:

– 10 броя безплатни психологически консултации (по време или след лечение) за жени с рак на гърдата, пациенти на Клиниката по медицинска онкология в МБАЛ “Надежда“.
Консултациите се провеждат от Гинка Петкова, клиничен психолог и здравен коуч в Центъра за психоанализа и медицина на МБАЛ „Надежда“.

– 10 броя безплатни психологически консултации за членове на семействата на жени с рак на гърдата (съпруг/партньор, родител или син/дъщеря на пациентки на Клиниката по медицинска онкология в болница „Надежда“).
Консултациите се провеждат от д-р Велислава Донкина, клиничен психолог и ръководител на Центъра за психоанализа и медицина на МБАЛ „Надежда“

!!! Записване за безплатна консултация може да направите на www.zapazi.me:

След като получим заявката Ви, ще се свържем с Вас за да фиксираме ден и час за провеждането на консултацията.
След изчерпване на местата, формата ще бъде затворена.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow