img

Запази надежда 2021

Започва записването за 200 безплатни ехомамографии

Всяка жена, която желае да се възползва, ще има възможност да запише час за себе си и за една своя близка – майка, дъщеря, приятелка, сестра, колега.

08.10.2021 | 00:00

animated-circle

Като част от социалната кампания „Запази надежда“, посветена на превенцията и борбата с рака на гърдата, съхранение на репродуктивното здраве и повишаване качеството на живот на жените след онкологично лечение, ще проведем 100 двойни (общо 200) безплатни профилактични прегледи на млечната жлеза.
Всяка жена, която желае да се възползва, ще има възможност да запише час за себе си и за една своя близка – майка, дъщеря, приятелка, сестра, колега.

Заявката се подава само онлайн в сайта zapazi.me в специалната форма, като задължително се попълва за две жени. След изчерпване на свободните места формата ще се затвори автоматично. В срок до 1 седмица, след като подадете своята заявка, представител на „Администрация“ ще се свърже с Вас на посочения телефон, за да запише реалния ден и час за извършване на прегледа при д-р Танушева – специалист по образна диагностика в Медицински център „Надежда“ в Paradise Center.

Всички активности в този етап на социалната кампания „Запази надежда“ са обединени от посланието „За мен е важно ти да си добре“ – апел за грижа към най-близките ни жени, чрез който да им напомним, че превенцията е отговорност не само към нас самите, тя е отговорност и към най-обичаните ни хора.

Повече информация на www.zapazi.me
Тази година партньори на „Запази надежда“ са Народен театър „Иван Вазов“, Софийска опера и балет, bTV Media group и Българска национална телевизия и „cSMS”.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow