Консултативни кабинети

Акупунктура

Редица проучвания в САЩ и Европа показват повишаване на успеваемостта включително и на асистираните репродуктивни техники в комбинция с акупунктурна терапия.

Вследствие на това и използването ѝ при ембрионален трансфер стана рутинна практика в световен мащаб.

badge

Кабинетът по акупунктура се намира на ниво – 1 в МБАЛ“Надежда“ и в него на разположение на пациентите е д-р Евгени Ликсов – специалист с дългогодишен опит в областта на китайската традиционна медицина и акупунктурната терапия.

 

За извършване на акупунктурна терапия е необходимо предварително записване на час на телефон 0899 103 858.

 

В света иглотерапията се използва все повече за лечение на различни заболявания, самостоятелно или в комбинация със средствата на съвременната медицина, като различен подход, който има реални резултати в лечението на много заболявания. 

Редица проучвания в САЩ и Европа показват повишаване на успеваемостта включително и на асистираните репродуктивни техники в комбинция с акупунктурна терапия. Вследствие на това и използването ѝ при ембрионален трансфер стана рутинна практика в световен мащаб. Основната цел е в рамките на няколко процедури да се потиснат микроконтракциите на маточната мускулатура и същевременно да се подобри кръвоснабдяването на лигавицата ѝ, с което да се подпомогне имплантацията на ембриона.

Използването на акупунктура в този вид и обем дава безспорни доказателства за нейната ефективност:  успеваемостта се повишава с 14%.

Какво трябва да знаят пациентките за акупунктурата при ембрионален трансфер?

Вижте още

Вътрешни болести
Ендокринолог
Алерголог
Невролог

Още по темата

scroll-top-custom-arrow