Консултативни кабинети

Дерматолог

Консултациите се провеждат от д-р Румяна Тодорова и д-р Светлана Панайотова след предварително записване на час на Регистратура или на тел: 02 441 79 70, 0882 193970.

badge

Консултациите се провеждат от д-р Румяна Тодорова и д-р Светлана Панайотова.

Д-р Румяна Тодорова е на разположение на пациентите в МБАЛ „Надежда“ и МЦ „Надежда“ за консултации в областта на детската дерматология, кожните прояви на вътрешните болести, лечението на трофични и венозни улкуси, както и в областта на естетичната дерматология.

 Д-р Светлана Панайотова има интереси и опит както в областта на кожните и венерически заболявания, така и на естетичната дерматология. Тя преглежда в МЦ „Надежда“ в Paradise Center, ет. 3.

 

Необходимо е предварително записване на час онлайн през сайта на болницата, на Регистратура или през кол центъра на тел. 02/441 79 70, 0882 193 970.


Важно:

При поява на кожен обрив преди посещение на кабинета по дерматология не трябва да се използват локални средства, които могат да видоизменят клиничната картина и да затруднят поставянето на точна диагноза, а също така да се почисти кожата от грим и макиаж.

Обща дерматология и венерология

В кабинета се извършва диагностика и лечение на заболявания по обща дерматология и венерология при пациенти от всички възрасти.

Специално място се отделя на козметиката и грижите за кожата, както при наличието на кожни проблеми, така и при здравата кожа. Най- честите заболявания са:

Кожни заболявания в детската възраст:

Бременност

Особено внимание тук се отделя на диагностиката и лечението на кожните заболявания по време на бременността. В кабинета бременните жени получават съвети по отношение на влияние на кожните болести върху бременността и плода, препоръки за излагане на слънце, да не се практикува самолечение, да не се доверяват на интернет по отношение диагностика и лечение.

 

Най- честите оплаквания, характерни за този период са:

Вижте още

Диетолог
Ендокринолог
Алерголог
Вътрешни болести

Още по темата

scroll-top-custom-arrow