Консултативни кабинети

Дерматолог

В дерматологичните консултативни кабинети на болница „Надежда“ и Медицински център „Надежда“ в Paradise Center се извършва диагностика и лечение на кожни и венерически заболявания при пациенти от всички възрасти, както и консултации в областта на естетичната дерматология.

жена третира кожата на лицето си след консултация с дерматолог на болница "Надежда"
badge

Дерматологът, който консултира в МБАЛ „Надежда“, е:

  • д-р Румяна Тодорова – работи с деца и възрастни;

Дерматолозите, които консултират в Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, ет. 3, са:

  • д-р Румяна Тодорова – работи с деца и възрастни;
  • д-р Светлана Панайотова – работи с деца и възрастни. 

При поява на кожен обрив преди посещение на кабинета по дерматология не трябва да се използват локални средства, които могат да видоизменят клиничната картина и да затруднят поставянето на точна диагноза, а също така да се почисти кожата от грим.

Необходимо е предварително записване на час онлайн през сайта на болницата, на Регистратура или през кол центъра на тел. 02/441 79 70, 0882 193 970.

 

ВАЖНО!

Ако имате записан час за консултация на дете и то не е регистрирано като наш пациент, при първото му посещение ще му бъде създаден личен профил във вътреболничната ни система. За целта е необходимо родителят/ настойникът да предостави на Регистратура ЕГН на детето. При липса на готовност за предоставяне на ЕГН прегледът не може да бъде осъществен.  

Диагностика и лечение на кожни и венерически заболявания при пациенти от всички възрасти

В кабинета се извършва диагностика и лечение на заболявания по обща дерматология и венерология при пациенти от всички възрасти.

Специално място се отделя на козметиката и грижите за кожата, както при наличието на кожни проблеми, така и при здравата кожа. Най-честите заболявания са:

Диагностика и лечение на кожни заболявания в детската възраст:

В кабинета се извършва диагностика и лечение на кожни заболявания при новороденото, в ранната детска възраст и в юношеството:

Диагностика и лечение на кожни заболявания по време на бременност

В кабинета се извършва диагностика и лечение на кожни заболявания, които се проявяват по време на бременността.  Най- честите оплаквания, характерни за този период са:

Лекари

Вижте още

Диетолог
Ендокринолог
Гастроентеролог
Вътрешни болести
scroll-top-custom-arrow