Консултативни кабинети

Диетолог

Кабинетът по диетология и здравословно хранене предлага консултации за здравословно и диетично хранене, разработване на хранителни и диетични режими, съобразени с индивидуалните потребности и специфичните здравни проблеми на пациентите.

badge

На разположение на пациентите на МБАЛ „Надежда“ е проф. д-р Стефка Петрова – консултант на болницата по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

 

Като прилага съвременните научни познания и международни практики, чрез разработване на индивидуализирани диети, съобразени със специфичните проблеми на всеки пациент, проф. Петрова може да Ви помогне да постигнете по-успешно и по-бързо Вашите цели за зачеване и раждане на здраво дете.

 

Съвременната диетотерапия, прилагана от проф. Петрова, подпомага цялостното възстановяване на организма, както и преодоляване на последствията от различни заболявания.

 

Проф. Петрова консултира деца и възрастни относно съвременните принципи на здравословно хранене за намаляване на риска от различни заболявания, давайки препоръки за промяна на хранителното  поведение.

 

Необходимо е предварително записване на час онлайн през сайта на болницата, през кол центъра на тел. 02/ 441 79 70, 0882 193 970 или на място на сектор Регистратура

Важно

Въпросник за първоначален преглед

За постигане на максимална ефективност на консултацията е необходимо да изпратите предварително следната информация на имейл: [email protected]:

Вижте още

Дерматолог
Ендокринолог
Алерголог
Гастроентеролог

Още по темата

scroll-top-custom-arrow