Консултативни кабинети

Диетолог

Кабинетът по диетология и здравословно хранене на Медицински център „Надежда“ в Paradise Center предлага консултации за здравословно и диетично хранене, разработване на хранителни и диетични режими, съобразени с индивидуалните потребности и специфичните здравни проблеми на пациентите.

изготвяне на индивидуален хранителен режим след консултация с диетолог в болница "Надежда"
badge

Диетологът, който в Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, ет. 3, е:

  • проф. д-р Стефка Петрова – работи с деца и възрастни.

В диетологичния кабинет пациентите имат възможност да се запознаят със  съвременните принципи на здравословно хранене за намаляване на риска от различни заболявания, както и да получат препоръки за промяна на хранителното  си поведение, ако това е необходимо.

Консултацията включва и разработване на индивидуализирани диети, съобразени със специфичните проблеми на всеки пациент.

Необходимо е предварително записване на час онлайн през сайта на болницата, през кол центъра на тел. 02/ 441 79 70, 0882 193 970 или на място на сектор Регистратура.

 

ВАЖНО!

Ако имате записан час за консултация на дете и то не е регистрирано като наш пациент, при първото му посещение ще му бъде създаден личен профил във вътреболничната ни система. За целта е необходимо родителят/ настойникът да предостави на Регистратура ЕГН на детето. При липса на готовност за предоставяне на ЕГН прегледът не може да бъде осъществен.  

Важно

Въпросник за първоначален преглед

За постигане на максимална ефективност на консултацията е необходимо да изпратите предварително следната информация на имейл: 

[email protected]:

Вижте още

Дерматолог
Ендокринолог
Алерголог
Гастроентеролог
scroll-top-custom-arrow