Консултативни кабинети

Ендокринолог

 В кабинета по ендокринология в болница Надежда се третират широк спектър ендокринни и метаболитни заболявания – захарен диабет тип 2 и метаболитен синдром, болести на щитовидната жлеза, половите жлези – мъжка и женска гонада, осъществява се диагностика и лечение на остеопороза и някои по-редки ендокринни заболявания, засягащи надбъбречните жлези и хипофиза.

badge

Консултации за възрастни се извършват от д-р Светлана Хедер, д-р Петя Ангелова и д-р Емил Начев в МБАЛ „Надежда“ и МЦ „Надежда“ в Paradise Center, ет.3.

 

На разположение на най-малките пациенти на болница „Надежда“ е д-р Ваня Деспотова – детски ендокринолог, която преглежда в МЦ „Надежда“, Paradise Center, eт.3.

 

Необходимо е предварително записване на час през сайта на болницата, на Регистратура или на тел: 02 441 79 70, 0882 193970.

Кабинетът използва ехографска апаратура за образна диагностика на щитовидната жлеза и шийната област, но работи в тясно сътрудничество и с отделение Образна диагностика, където се извършва остеодензитометрия – оценка на костната плътност.

Кабинет Ендокринология се намира в непосредствена близост до Клинична лаборатория с възможност за бързо извършване на широк набор от хормонални изследвания.

В кабинета се извършва амбулаторна диагностика и лечение на пациенти със следните заболявания:

Вижте още

Невролог
Вътрешни болести
Съдов хирург
Кардиолог

Още по темата

scroll-top-custom-arrow