Консултативни кабинети

Гастроентеролог

В кабинета се извършват прегледи и консултации на пациенти от всички възрастови групи за диагностика и лечение на заболявания на коремните органи.

badge

Д-р Валентина Петрова, утвърден специалист по вътрешни болести и гастроентерология, провежда консултации за възрастни в МБАЛ „Надежда“.

Д-р Петрова е част от екипа на болницата от самото ѝ създаване, а професионалните ѝ интереси са насочени към лечението на заболявания на стомашно-чревния тракт, черния дроб, панкреаса, далака; ехографията на коремните органи, горната и долната ендоскопия и др.


Д-р Александър Маринов – специалист по гастроентерология, консултира възрастни в Медицински център „Надежда“ в Paradise Center.

Интересите му са в областта на превенция на онкологичните заболявания, първична профилактика на заболяванията на стомашно чревния тракт, лечение и диагностика на заболяванията на стомашно чревния тракт, първична профилактика и лечение на рака на дебелото черво, гастроинтестинална ендоскопия, инвазивни процедури под рентгенов и ехографски контрол, токсични чернодробни увреждания в резултат на химиотерапия и имунотерапия, новости в медицината, превенция на усложненията от затлъстяването – бариатрична ендоскопия.


Д-р Мила Байчева – специалист „Детски гастроентеролог“ е на разположение на малките пациенти – възраст от 0 до 18 годиниТя консултира В МБАЛ „Надежда“ и МЦ „Надежда“ в Paradise Center.

Д-р Мила Байчева е лекар с дългогодишен опит и експертиза в областта на Детските болести и Детската гастроентерология. Специализирала е в България и чужбина.

Интересите ѝ през последните повече от 10 години са свързани с Детската гастроентерология, хепатология и хранене, като за периода 2014-2017 г. работи в Клиника по чернодробни заболявания към Детската болница в Бирмингам, както и като Детски гастроентеролог в Great Ormond Street Hospital for Children в Лондон, Великобритания. Научните ѝ интереси са в областта на чернодробните заболявания и трансплантация в детската възраст, възпалителните чревни заболявания, редките болести и др.


Час за консултация с някой от нашите гастроентеролози може да запишете на Регистратурата или през кол центъра на болницата на тел.02/ 441 79 70, 0882 193970.


Вижте още

Кардиолог
Педиатър
Oртопед
УНГ

Още по темата

scroll-top-custom-arrow