Консултативни кабинети

Генетик

В генетичния консултативен кабинет на МБАЛ „Надежда“ се назначават изследвания за диагностика на генетични заболявания и скринингови тестове за откриване на предразположение към различни видове заболявания. 

генетични консултации за изследвания за диагностика на генетични заболявания и скринингови тестове за откриване на предразположение към различни видове заболявания в МБАЛ "Надежда"
badge

Генетиците, които консултират в МБАЛ „Надежда“ , са:

  • проф. Савина Хаджидекова – работи с деца (възраст от 0 до 18 години) и възрастни;
  • д-р Рада Станева – работи с деца (възраст от 0 до 18 години) и възрастни.

Кабинетът за медико-генетично консултиране за пре-тест и пост-тест консултации приема както пациенти на болницата, така и  външни пациенти. Консултирането има за цел изграждане на цялостна концепция по отношение на развитието и предаването на наследствена болест или предразположение, назначаване на подходящи диагностични тестове, интерпретация на резултатите, прогнозиране на риск за заболяването, избор на терапевтичен подход и обсъждане на възможностите за профилактика.

 

Изисква се предварително записване на час онлайн през сайта на болницата, през кол центъра на тел. 02/ 441 79 70 или 0882 193 970 или на място на сектор Регистратура.

 

 

Лекари

Вижте още

Невролог
Вътрешни болести
Съдов хирург
Ендокринолог
scroll-top-custom-arrow