Консултативни кабинети

Гинеколог

В гинекологичните кабинети на „Надежда“ се извършват рутинните изследвания за скрининг и диагностика на гинекологични заболявания – ехография, цитонамазка, колпоскопия, HPV-диагностика, микробиологично изследване на влагалищен секрет, изследване за хламидии, микоплазма, уреоплазма и др.

badge

В гинекологичните кабинети в МБАЛ „Надежда“ и МЦ „Надежда“ в Paradise Center консултират утвърдени специалисти с богат професионален опит.


Час за преглед може да бъде записан на Регистратура, онлайн или през кол центъра на тел: 02 441 79 70, 0882 193970.

 

Да сме отговорни и да се грижим за собственото си здраве е най-доброто, което можем да направим за себе си и за хората, които обичаме. Отговорният подход е всяка жена да отиде на профилактичен гинекологичен преглед с взимане на цитонамазка от маточната шийка веднъж годишно. По преценка на гинеколога обаче могат да бъдат извършени допълнителни специализирани изследвания, които имат отношение към профилактиката на женското здраве.

 

В световен мащаб се наблюдава покачване на заболеваемостта от злокачествени заболявания. Този факт налага комплексен подход, в чиято основа са опитът и квалификацията на лекаря да познава и приложи най-ефективните методи за скрининг и диагностика. Всяка пациентка със съмнение за злокачествено гинекологично заболяване може да разчита на специфични лабораторни и образни изследвания в „Надежда“.

Видове изследвания

Вижте още

Оперативна гинекология
Профилактика на женското здраве
Естетична гинекология
Съхранение на репродуктивните възможности

Още по темата

scroll-top-custom-arrow