Консултативни кабинети

Хирург

В консултативния кабинет „Хирургия“ се провеждат първични прегледи и плануване на операции, контролни медицински прегледи, както и извършване на амбулаторни хирургични интервенции – превръзки, шевове, пункции, промивки и т.н.

badge

Първичната консултация с избрания от Вас хирург се случва в приемно-консултативния кабинет на отделение Хирургия – кабинет 012 на партерния етаж на болница „Надежда“ или в МЦ „Надежда“ в Paradise Center, ет. 3 след предварително записване на час.

 

Може да запишете час онлайн през сайта на болницата или през кол центъра на тел. 02441 79 70, 0882 193970.

 

По време на първичния преглед хирургът ще снеме анамнеза, ще се запознае детайлно с документацията, която ще му представите, и ще Ви информира относно оперативния подход, който конкретно във Вашия случай може да бъде приложен – конвенционален (с коремен достъп) или лапароскопски (чрез безкръвна операция), както и ще разясни какви са ползите и рисковете, свързани с всеки от тях. В рамките на този преглед може да се обсъдят възможностите за планов прием в отделението и да се фиксира дата за операция.

Ако приемате медикаменти, повлияващи кръвосъсирването, задължително уведомете Вашия хирург още при първичния преглед. При необходимост приемът на тези медикаменти ще бъде преустановен няколко дни преди операцията. Съобщете и за алергии, в случай че имате такива, както и за други придружаващи заболявания, представяйки необходимата медицинска документация за тях – резултати от изследвания, епикризи.

 

Освен първичен преглед и плануване на операция, в Хирургичния кабинет на „Надежда“ се извършват и контролни медицински прегледи, както и амбулаторни хирургични интервенции – превръзки, шевове, пункции, промивки и т.н.

Вижте още

Пластичен хирург
Гастроентеролог
Невролог
Кардиолог

Още по темата

scroll-top-custom-arrow