Консултативни кабинети

Хирург

В хирургичния консултативен кабинет на болница „Надежда“ и Медицински център „Надежда“ в Paradise Center се извършват първични прегледи и плануване на операции, контролни медицински прегледи, както и извършване на амбулаторни хирургични интервенции – превръзки, шевове, пункции, промивки и т.н.

хирурзи на болница "Надежда" в операционната
badge

Хирурзите, които консултират в МБАЛ „Надежда“ са:

  • доц. Георги Григоров – работи с възрастни;
  • д-р Деян Атанасов – работи с възрастни;
  • д-р Добрин Тодоров – работи с възрастни;
  • д-р Емил Костадинов – работи с възрастни; 
  • д-р Веселин Люцканов – работи с възрастни.
Хирурзите, които консултират в Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, ет. 3, са:
  • д-р Деян Атанасов – работи с възрастни;
  • д-р Емил Костадинов – работи с възрастни;
  • д-р Диана Милева – работи с възрастни.

По време на първичния преглед хирургът ще снеме анамнеза, ще се запознае детайлно с документацията, която ще му представите, и ще Ви информира относно оперативния подход, който конкретно във Вашия случай може да бъде приложен – конвенционален (с коремен достъп) или лапароскопски (чрез безкръвна операция), както и ще разясни какви са ползите и рисковете, свързани с всеки от тях. В рамките на този преглед може да се обсъдят възможностите за планов прием в отделението и да се фиксира дата за операция.

 

Ако приемате медикаменти, повлияващи кръвосъсирването, задължително уведомете Вашия хирург още при първичния преглед. При необходимост приемът на тези медикаменти ще бъде преустановен няколко дни преди операцията. Съобщете и за алергии, в случай че имате такива, както и за други придружаващи заболявания, представяйки необходимата медицинска документация за тях – резултати от изследвания, епикризи.

 

Освен първичен преглед и плануване на операция, в Хирургичния кабинет на „Надежда“ се извършват и контролни медицински прегледи, както и амбулаторни хирургични интервенции – превръзки, шевове, пункции, промивки и т.н.

 

Необходимо е предварително записване на час онлайн през сайта на болницата, през кол центъра на тел. 02441 79 70, 0882 193970 или на място на сектор Регистратура.

Лекари

Вижте още

Уролог
Гастроентеролог
Невролог
Кардиолог
scroll-top-custom-arrow