Заявка за час за "Скрининг менопауза"

За да направите заявка за комплексен скринингов преглед – пакет „Скрининг менопауза“, първо е необходимо да създадете свой личен профил в болничната ни система, ако не разполагате още с такъв. След регистрирането на профила Ви или в случай че вече разполагате с такъв, е необходимо единствено да попълните формата по-долу с нужната информация и да натиснете бутона „Изпрати“.

badge
Жена в менопауза

Уважаеми пациенти,

Благодарим Ви, че се доверихте на болница „Надежда“ в този деликатен за Вас момент!

УСЛОВИЯ:

За да се включите в програмата, е необходимо да направите онлайн заявка. Стъпките са следните:

1. Създайте свой личен профил в болничната ни система, ако не разполагате още с такъв. 

2. Попълнете заявката по-долу с нужната информация и натиснете бутона „Изпрати“.

3. Ще получите обаждане от отдел „Администрация“ с информация кои са възможните ден и час за записване (само ако имате регистриран профил и попълнен въпросник).

В деня на прегледа е необходимо да сте на Регистратура 20 минути преди записания час, за да
се запознаете с информираното съгласие за пакета, да го подпишете и да
го заплатите.

Носете със себе си медицински документи, с
които разполагате – епикризи от извършени операции, документи за минали и
придружаващи заболявания, резултати от образни изследвания,  назначени
терапии и др.

След приключване на първичните прегледи, моля, обърнете се кол центъра на болницата на тел. 0882 193 970 за записване на час за вторичен преглед при препоръчания Ви специалист.

Желаем Ви успех!

Екип „Надежда“

Предоставената от Вас информация е конфиденциална и се съхранява стриктно.

МБАЛ „Надежда“ ООД и МЦ „Надежда Клиникал“ ЕООД са регистрирани като администратори на лични данни по Закона за защита на личните данни.

Заявката се попълва на кирилица.

С подаването на настоящата заявка очаквайте Вашите първични консултации да бъдат в края на юни 2024 г. Ще получите обаждане от "Администрация" за записване на точен ден и час.

Вижте още

Скрининг менопауза
Гинеколог
Рехабилитация и физиотерапия
Психолог

Още по темата

Условия за поверителност

Данните, които получаваме от Вас при заявка за пакет „Скрининг менопауза“, се събират единствено посредством Вашето доброволно попълване на този формуляр.

Данните се събират след категорично изразено съгласие от Ваша страна да предоставите исканата информация. Те се ползват единствено и само за целите, за които се събират, а именно:

  • За осигуряване на качествена медицинска услуга.
    Информацията, която изискваме, дава възможност на нашите специалисти предварително да се запознаят с конкретния медицински случай и да предложат стратегия за лечение при първата визита на пациента;
  • Да бъде получена в пълнота необходимата първоначална специализирана информация, която е от изключителна важност за провеждането на лечение.
  • Да се облекчи достъпът на пациентите до услугата „Скрининг менопауза“.
  • Да бъде препоръчан специалист, който в най-голяма степен може да помогне за разрешаването на конкретния здравословен проблем.

Колко време се съхраняват данните, необходими за заявка за пакет „Скрининг менопауза“:

Данни, събрани с цел заявка за пакет „Скрининг менопауза“, се съхраняват за такъв период от време, какъвто е необходим за целите, за които тя се събира и обработва, но не повече от година и половина от постъпването на заявката, след което се унищожават.

scroll-top-custom-arrow