Консултативни кабинети

Кардиолог

В кардиологичните консултативни кабинети на болница „Надежда“ и МЦ“Надежда“ в Paradise Center се извършват диагностични, проследяващи и профилактични прегледи на пациенти със сърдечно-съдови заболявания или с повишен риск от развитието им. На разположение на най-малките пациенти на болница „Надежда“ има утвърден специалист Детски кардиолог. 

badge

В кардиологичния кабинет се провежда неинвазивна инструментална и клинична диагностика, както и лечение на сърдечно-съдови заболявания. Извършват се диагностични, проследяващи и профилактични прегледи на пациенти със сърдечно-съдови заболявания или с повишен риск от развитието им. Специален фокус на кардиологичния кабинет е профилактиката и лечението на сърдечно-съдова патология, свързана с бременността.

Диагностичният пакет включва клиничен преглед, измерване на АН, ЕКГ, ехокардиография, Холтер ЕКГ и Холтер АН мониториране.

 

Кардиолозите, които консултират в МБАЛ „Надежда“ са доц. д-р Красимира Христова и д-р Дочка Кавкова, а в МЦ „Надежда“ в Paradise Center – доц. д-р Красимира Христова, д-р Методи Миразчийски и д-р Петър Поломски.

 

Изисква се предварително записване на час онлайн през сайта на болницата, през кол центъра на тел. 02/ 441 79 70 или 0882 193 970 или на място на сектор Регистратура.

 

На разположение на пациентите на МБАЛ „Надежда“ е детски кардиолог с над 20 години опит в специалността – д-р Румен Маринов.

 

Той  извършва кардиологични прегледи на деца от 0 до 18 години, електрокардиограма, ехокардиограма и холтер ЕКГ, детска ехокардиография, холтер мониториране (24-часов запис на артериално налягане).

 

Д-р Маринов е и утвърден специалист по фетална ехокардиография. При феталната ехокардиография с помощта на ултразвук се изследват структурата и функцията на сърцето на плода, което позволява ранната диагностика на вродени сърдечни малоформации.

 

Д-р Румен Маринов преглежда в МБАЛ “Надежда“.

 

Необходимо е предварително записване на час през кол центъра на тел. 02/ 441 79 70 или 0882 193 970 или на място на сектор Регистратура.

Вижте още

Невролог
Гастроентеролог
Ангиолог
Ендокринолог
scroll-top-custom-arrow