Консултативни кабинети

Онколог

Специалисти от клиниката по медицинска онкология на „Надежда“ консултират пациенти относно лекарствено лечение на солидни тумори с различни локализации – рак на гърдата, гинекологични и урологични тумори, рак на белия дроб, дебелото черво и други. Има възможност за консултации по документи с цел получаване на второ мнение.

badge

В консултативния кабинет работят д-р Мила Петрова, д-р Маргарита Таушанова, д-р Теодора Караниколова, проф. Иван Щерев, д-р Георги Жбантов.

Консултации се провеждат в МБАЛ „Надежда“ и МЦ „Надежда“ в Paradise Center.

 

Необходимо е предварително записване на час на Регистратура, през кол центъра на тел. 02 441 79 70, 0882 193970 или онлайн.

 

Консултират се пациенти със солидни тумори преди стартиране на лечението, както и по време на провеждането му (като втора консултация). Обсъждат се подробно с пациентите и техните близки стратегиите и възможностите за лекарствено лечение, както и нежеланите лекарствени реакции от противотуморното лечение. В кабинета се консултират пациенти с всикчи видове солидни тумори. При необходимост от провеждане на PET-скенер и лъчетерапия клиниката по медицинска онкология работи в тясна колаборация със съответните звена от други лечебни заведения. При д-р Петрова, д-р Караниколова и д-р Жбантов има възможност за консултации и по Здравна каса с направление за онколог от личния лекар. 

Вижте още

Медицинска онкология
Образна диагностика
Съхраняване на шанса за дете
Пластично-възстановителна хирургия

Още по темата

scroll-top-custom-arrow