Консултативни кабинети

Уролог

В урологичния консултативен кабинет на болница „Надежда“ и Медицински център „Надежда“ в Paradise Center се извършва диагностика, лечение и проследяване на урологични заболявания или при проблеми с отделителната система – бъбреци, уретра, пикочен мехур, мъжка полова система и женска уретра.

badge

Урологът, който консултира в болница „Надежда“ и Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, ет.3, е:

  • д-р Джаудат Макки – работи с деца и възрастни.

В кабинета има възможност да се извършват и малки хирургични интервенции – премахване на кондиломи с местна упойка; при бебетата с физиологична фимоза се извършва отлепване на препуциума (кожичката, покриваща главичката на пениса).

 

Ивършват се и андрологични консултации при мъже с репродуктивни затруднения и отклонения в резултатите от спермограмата с възможност за назначаване на консервативно или оперативно лечение.  

 

Необходимо е предварително записване на час онлайн през сайта на болницата или през кол центъра на тел. 02 441 79 70, 0882193970, 0882193972. 

В болница „Надежда” могат да бъдат извършени голям набор операции, свързани с мъжката полова система:

В случаите на онкологични заболявания пациентите могат да продължат лечението си в клиниката по Медицинска онкология, с която кабинетът работи в тясно сътрудничество.

Вижте още

Репродуктивна хирургия
Андрологична лаборатория
scroll-top-custom-arrow