img

Ендометриоза

Безплатни прегледи за диагностика и лечение на ендометриоза

Част от #ЕндоМарт – ежегодната социална кампания на МБАЛ „Надежда“ за повишаване на информираността и борбата с ендометриозата – заболяване, което поразява всяка 10 жена

04.03.2022 | 11:26

animated-circle
100 безплатни прегледа за диагностика и лечение на ендометриозата, като част от #ЕндоМарт – ежегодната социална кампания на МБАЛ „Надежда“ за повишаване на информираността и борбата с ендометриозата – заболяване, което поразява всяка 10 жена.
 
Седем са водещите специалисти, които ще консултират 100-те записани жени: д-р Георги Стаменов, д-р Димитър Цветков, д-р Ваня Атанасова, д-р Любомир Христов, д-р Илиана Бътева – Христова, д-р Людмил Еленчев, д-р Зорница Бутева.
 
На 10 март 2022, в 10:00 часа, в www.zapazi.me ще се отвори формата за онлайн записвания за тези 100 безплатни прегледи на жени със съмнение за ендометриоза, в специализирания кабинет по ендометриоза на МБАЛ „Надежда“.
 
Формата съдържа въпроси, като в безплатните прегледи могат да се включат тези, които имат положителен отговор на минимум 2 от тях.
След получаване на заявката, наш представител ще се свърже с Вас, за фактическото записване на часа. Заявките се обработват по реда на пристигането им.
 
Подробна информация за ендометриозата можете да намерите тук: https://www.zapazi.me/kampania/endo/

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow