img

Новини

25% отстъпка за иновативното изследване на походка и стойка

От 80 лв. на 60 лв. до края на годината!

12.11.2022 | 09:00

animated-circle
От около година в Медицински център „Надежда“ в Paradise center се извършва иновативния тест на походка и стойка – Гейт анализ.
 
Специални дигитални стелки се поставят в обувките и чрез движение в рамките на минута – две, отчитат десетки отклонения или отсъствията на такива в походката и стойката. Засичането на проблеми в костно – ставния апарат обяснява болките и спомага за ефективното им лечение.
 
 Гейт анализ се извърша на възрастни и деца с номер обувки от 30 до 47. Той е много по-достоверен и по-бърз от старите изследвания на пътека. Може да се прави не само при наличието на проблеми, но и профилактично. Ранното засичане на отклонения в подохдката и стойката могат да предотвратят болки и бъдещи проблеми в костно – ставния апарат.
Също така, много често, когато се третират болки или травми без да се обърне внимание на причината за тях, лечението не е ефективно и проблемите се връщат отново и хронифицират. А в над 80% от случаите причината се крие в лошата походка и стойка.Детайлното изследването на походката е от изключителна важност за поставянето на коректна диагноза.
 

Пълната информация за изследването, записването на час и разчитането можете да намерите ТУК

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow