img

Новини

Роди се бебе 1000 за 2024 г. на болница „Надежда“

Божана проплака на 26 юни и е истинско вдъхновение за екипа ни.

29.06.2024 | 08:33

animated-circle

В последните минути преди полунощ на 26 юни в болница „Надежда“ проплака бебе 1000 за 2024 година.
То е момиченце и се ражда чрез спешно Цезарово сечение в ръцете на д-р Константин Ташков, акушерка Юксел Хака-Николова, д-р Мила Кайрякова, д-р Десислава Колева, анестезиолог д-р Вадимир Даскалов и неонатолог д-р Данаилова.

Бебенцето носи прекрасното име Божана и е вдъхновяваща победа за своето семейство и целия ни екип. Тя е първо детенце за младата майка Жени Гроздина, чиято сила, борбеност и вяра са пример за всички ни.

Ето какво сподели Жени, ден след като прегърна Божана за първи път:

„Избрах МБАЛ „Надежда“ заради комплексните решения, които предлагат. И в това си отношение Вие сте без алтернатива. Компетентните екипи във всичките Ви отделения и изключителната организация и атмосфера ме заредиха със сигурност и спокойствие. Определено това усещане се е предало на дъщеря ми, виждайки я така сладко да блаженства в първия си ден на земята.

Искам да изкажа сърдечна благодарност и изключителна признателност за професионализма и начина, по който упражняват най-благородната професия всички специалисти и персонал на болница „Надежда“ през дългия път на бременността ми, преди и след това, намиращи се от минус първо ниво до четвъртия етаж.

Много преди всичко, детето ми беше родено първо в мечтите и сънищата ми. В „Надежда“ ми дадоха не само ново значение на понятието за болница, а и нов смисъл в живота ми. Станах майка и се чувствам Майка. Кое може да е по-хубаво от това?

На моята малка Божана желая здравето и късмета да са нейни верни спътници, а сърцето и ума – най-добри съветници в живота.“

Благодарим на Жени от цялото си сърце за хубавите думи, за доверието и обичта. Желаем на прекрасното семейство щастие и безброй сбъднати мечти. А на малката Божана – да бъде здрава, да върви смело напред и винаги да носи светлина и радост в света, така, както в момента, в който се роди.

Бебе 1000 за 2024 в Надежда

Целият екип сме изключително горди с обещаващата статистика за ражданията в нашата болница тази година. От 1 януари 2024 г. до 28 юни бебетата вече са 1007.

За изминалата 2023-та, МБАЛ „Надежда“ отново беше сред водещите лечебни заведения в страната, в които се раждат най-много дечица за година.

Благодарим Ви от сърце за доверието. Благодарим Ви, че заедно посрещаме нашето бъдеще!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow