img

Новини

Безплатни групови консултации за психологическа подкрепа

на пациенти, минаващи през инвитро

04.05.2022 | 09:03

animated-circle
В рамките на кампанията „Инвитро с надежда – всичко под един покрив“ ще се проведат 4 срещи в групов формат за психологическа подкрепа за пациенти, минаващи през инвитро.
  • Безплатни;
  • Водещи: Венцислав Герасимов- психолог, кандидат по психоаналитична психотерапия и Мая Игнатова- психолог;
  • Сряда, 18:00 – 19:30 часа;
  • 4.05, 11.05, 18.05, 25.05;
  • Групи до 15 човека;
  • Място: Медицински център „Надежда“ в Paradise center;
  • Записване – през кол центъра на болницата: 02 441 79 70, 0882 193 970, без почивен ден, 8:00 – 20:00 ч.
Кампанията „Инвитро с надежда – всичко под един покрив“ ще бъде с обща продължителност от 2 месеца – до края на юни 2022. В нея специалисти от МБАЛ „Надежда“ ще говорят по всички важни, тревожни и неясни за пациентите теми по пътя на репродуктивното лечение и срещата с мечтаната рожба.
Можете да намерите материалите, част от кампанията, в социалните канали на болница „Надежда“ с #ИнвитросНадежда.

Венцислав Герасимов е психолог, кандидат по психоаналитична психотерапия към Дружеството за психоаналитична психотерапия, член на Europеan Federation for Psychoanalytic Psychotherapy. Завършил е магистърски програми по „Психология на развитието“ и „ Клинична психология – психоаналитична перспектива“, „Фамилно и брачно консултиране“ към Институт по фамилна терапия. Преминал е редица сертифицирани теоретични и практически обучения в областта на психоанализата. Професионалните му интереси са насочени към изследването и приложението на психоанализата в медицинска среда при пациенти и двойки с различна проблематика и тяхното проследяване, с опит в психоаналитична психодрама при работа със зависими. Част е от Звеното за психологична и немедицинска грижа към Специализираната болница за активно лечение на хематологични заболявания. Част от екипа на Център
за психоанализа и медицина в МБАЛ „Надежда“.

 

Мая Игнатова е психолог, стажант, част от екипа на Център за психоанализа и медицина в МБАЛ „Надежда“.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow