img

Новини

Безплатни инвитро консултации в Цюрих

Болница „Надежда“ ще вземе участие в първия по рода си форум за пациенти с репродуктивни затруднения в Швейцария съвместно с „МедСпа“ – нашият доверен координатор, отговарящ за международните пациенти на центъра по асистирана репродукция към болницата.

09.10.2021 | 00:00

animated-circle

Болница „Надежда“ ще вземе участие в първия по рода си форум за пациенти с репродуктивни затруднения в Швейцария – Kinderwunsch Info Weekend, който ще се проведе в Технопарк Цюрих на 16 и 17 октомври 2021 г., съвместно с „МедСпа“ – нашият доверен координатор, отговарящ за международните пациенти на центъра по асистирана репродукция към болницата.

Д-р Стела Чапанова, акушер-гинеколог и репродуктивен специалист от екипа на д-р Георги Стаменов, ще провежда и безплатни индивидуални консултации на двойки с репродуктивни проблеми в двата дни на форума, с предварително записване.

Д-р Чапанова ще участва в семинарната програма с презентации за съвременните подходи в лечението на безплодие, прилагани от екипа ни, включително при повтарящи се спонтанни аборти и неуспешна имплантация.

Форумът, включва богата семинарна програма, както и изложение, в рамките на което посетителите ще имат възможност да се запознаят лично с възможностите за лечение в най-добрите ин витро клиники в Европа.

Разгледайте програмата на събитието и запазете билети тук: https://kinderwunschinfo.ch/

Безплатна индивидуална консултация с д-р Чапанова в рамките на събитието можете да заявите на тел. +359 88 9310 686 (Ива Стойкова) или имейл адрес [email protected].

 

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow