img

Новини

Д-р Генадиева: Емоцията от раждането е неповторима всеки път

NOVA: Близнаци, родени в МБАЛ „Надежда“ са петото и шестото дете на семейство от гр. Кула

08.01.2023 | 10:59

animated-circle

Макар официално да отбелязваме своя професионален празник на 21 януари – Денят на родилната помощ, всеки момент, когато се ражда нов живот в болница „Надежда“ за носи изключително удовлетворение.

На Бабинден по нов стил – 8 януари, искаме да споделим с Вас тази неповторима емоция. Срещаме Ви с една прекрасна млада дама, която вече е майка на шест дечица. Всички, с изключение на първото, се раждат в нашите ръце – на екипа на болница „Надежда“. На 6 януари Сара Иванова дава живот на близнаците Калин и Калина. Бебетата продължават традицията в семейството – децата да носят имена на цветя и всички да празнуват дружно на любимата Цветница. Близнаците се раждат в ръцете на д-р Анатолий Кръстев и д-р Мирослава Генадиева.

Само за първата седмица от януари, в болницата проплакаха 49 бебета – едно добро начало на новата година. Д-р Генадиева сподели в ефира на „Събуди се“, че емоцията от това да си част от магията на раждането е неповторима всеки път за нея. Тя пожела на всички свои колеги здраве, спокойствие и много здрави бебета да се раждат в ръцете им.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow