img

Новини

Д-р Стаменов е „Любимец на България“ в категория „Медицина“

На 28 октомври Българска национална телевизия обяви победителя в категория „Медицина“ на предаването „Любимците на България“. Горди сме да споделим, че това е д-р Георги Стаменов.

29.10.2021 | 00:00

animated-circle

На 28 октомври Българска национална телевизия обяви победителя в категория „Медицина“ на предаването „Любимците на България“. Горди сме да споделим, че това е д-р Георги Стаменов. Той беше номиниран заедно с още шестима изтъкнати медици, а зрителите на БНТ имаха възможност да гласуват за всеки от тях онлайн и да изберат своя фаворит в престижната категория.

За този успех д-р Стаменов сподели: „Не се считам за победител. Всички номинирани заслужават с пълна сила да бъдат такива. Всъщност, това е победа за българската медицина – затова, че голямата любов между лекар и пациент съществува. Тя е в основата на медицината.“

Благодарим на всички гласували за подкрета. Благодарим Ви за доверието и любовта, с която ни дарявате. За нас е чест да сме до Вас. Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си с надежа!

“Любимците на България” е мултимедиен проект на Българска Национална Телевизия , който цели да определи най-обичаните съвременни българи в катергориите спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример и др. Кампанията стартира онлайн, като са събрани повече от 10 000 номинации в различни категории. От 23 септември, всеки четвъртък от 21:00 ч., зрителите имат възможност да видят топ фаворитите във всяка отделна категории. Големият финал ще е на 16 декември 2021 г., когато ще стане ясно и кой е любимецът на България.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow