img

Новини

Д-р Стаменов и екип с безплатни инвитро консултации в Берлин

Wish for a baby – eдинственото по рода си събитие в Германия с участието на водещи световни експерти в оказване на подкрепа при проблемното забременяване

26.01.2023 | 09:51

animated-circle

На 18 и 19 март в Берлин д-р Георги Стаменов и членове от неговия екип ще провеждат безплатни индивидуални консултации на двойки с репродуктивни затруднения. Това ще се случи по време на  Wish for a baby 2023 – eдинственото по рода си събитие в Германия с участието на водещи световни експерти в оказване на подкрепа при проблемното забременяване, на което болница „Надежда“ е партньор.

Безплатните консултации с желаещите двойки ще се провеждат, като част от престижния форум, на щанда на многопрофилна болница „Надежда“ – № 226, по график с предварително записване. Часовете са ограничени, затова запазете своя още днес на: [email protected]!

 

Форумът Wish for a baby, който до миналата година се провеждаше под името Kinderwunsch Tage, е добре познат на пациентите от Германия и е един от първите подобни формати в Европа. Реализира се успешно от няколко години, като успява да привлече голям брой клиники и организации за пациентска подкрепа не само от Европа, но и от САЩ.

Обхваща теми като инвитро, социално замразяване, мъжко безплодие, бременност след 40 години, ендометриоза, PCOS, даряване на сперма, минимално инвазивна хирургия при диагностиката и лечението на репродуктивни проблеми и много други – свери, в които болница „Надежда“ е водеща в Европа вече 10 години.

На щандът на болница „Надежда“, ще имате възможност да се консултирате по документи с експертите, да научите за предимствата на всички високоспециализирани репродуктивни медицински услуги, които лечебното заведение осигурява, за различни начини за увеличаване на фертилитета и да се възползвате от евентуални отстъпки.

А от семинарната програма ще получите богата информация за съвременните подходи в диагностиката и лечението при проблемното забременяване. Следете новините ни, за да научите темата, с която д-р Стаменов ще участва.

Форумът ще се проведе в Estrel Berlin, Sonnenallee 225, 12057 Berlin. Билетите са безплатни и могат да се получат на адрес https://kinderwunsch-tage.exhibtickets.com/berlin-2023/de/ .

Записването за безплатна консултация с д-р Стаменов и екипа му не отменя необходимостта да се регистрирате за събитието, както и наличието на билет за форума не гарантира индивидуална консултация с лекарите ни, ако няма предварително записан час на имейл адрес [email protected].

Германия, очакваме Ви на 18 и 19 март в Берлин!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow