img

Новини

Д-р Стаменов и екип ще консултират безплатно в Берлин

На 26 и 27 март в Берлин д-р Стаменов и членове от неговия екип ще провеждат безплатни индивидуални консултации на двойки с репродуктивни затруднения. Това ще се случи като част от Kinderwunsch Tage Berlin 2022 – специализиран форум за проблемно забременяване.

07.01.2022 | 21:20

animated-circle

На 26 и 27 март в Берлин д-р Стаменов и членове от неговия екип ще провеждат безплатни индивидуални консултации на двойки с репродуктивни затруднения. Това ще се случи като част от Kinderwunsch Tage Berlin 2022 – специализиран форум за проблемно забременяване, на който болница „Надежда“ е партньор.

Безплатните консултации с желаещите двойки ще се провеждат по график с предварително записване. Часовете са ограничени – запазете своя още днес на имейл адрес  [email protected]!

Kinderwunsch Tage Berlin е добре познат на пациентите от Германия и е един от първите подобни формати в Европа. Провежда се успешно от няколко години, като успява да привлече високо качество и голям брой клиники и организации за пациентска подкрепа не само от Европа, но и от САЩ.
На щандът на многопрофилна болница „Надежда“ посетителите ще имат възможност и да научат за предимствата на медицинските услуги, да се възползват от евентуални отстъпки. А от семинарната програма ще получат богата информация за съвременните подходи в диагностиката и лечението при проблемното забременяване. Следете новините ни, за да научите темата, с която д-р Стаменов ще участва.
Форумът ще се състои в конферентния център на Mercure Hotel MOA Berlin, Stephanstrasse 41, 10559 Berlin, а билетите са безплатни и могат да се получат на адрес https://www.kinderwunsch-tage.de/berlin/2022/tickets/.

Записването за безплатна консултация с д-р Стаменов и екипа му не отменя необходимостта да се регистрирате за събитието, както и наличието на билет за форума не гарантира индивидуална консултация с лекарите ни, ако няма предварително записан час на имейл адрес [email protected].
Германия, очакваме Ви на 26-27 март в Берлин!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow