img

Новини

Д-р Стаменов и екип с безплатни консултации в Кьолн

На 8 и 9 октомври в Кьолн д-р Стаменов и членове от неговия екип ще провеждат безплатни индивидуални консултации на двойки с репродуктивни затруднения.

02.09.2022 | 09:58

animated-circle

На 8 и 9 октомври в Кьолн д-р Стаменов и членове от неговия екип ще провеждат безплатни индивидуални консултации на двойки с репродуктивни затруднения. Това ще се случи като част от Kinderwunsch Tage Köln 2022 – специализиран форум за проблемно забременяване, на който болница „Надежда“ е партньор.

Безплатните консултации с желаещите двойки ще се провеждат по график с предварително записване. Часовете са ограничени – запазете своя още днес на имейл адрес: [email protected]!

Kinderwunsch Tage Köln 2022 е добре познат на пациентите от Германия и е един от първите подобни формати в Европа. Провежда се успешно от няколко години, като успява да привлече високо качество и голям брой клиники и организации за пациентска подкрепа не само от Европа, но и от САЩ.

На щандът на многопрофилна болница „Надежда“ посетителите ще имат възможност и да научат за предимствата на медицинските услуги, да се възползват от евентуални отстъпки. А от семинарната програма ще получат богата информация за съвременните подходи в диагностиката и лечението при проблемното забременяване. Следете новините ни, за да научите темата, с която д-р Стаменов ще участва.

Форумът ще се състои в зала Sartory, Friesenstraße 44-48, 50670 Köln, а билетите са безплатни и могат да се получат на този онлайн адрес .

Записването за безплатна консултация с д-р Стаменов и екипа му не отменя необходимостта да се регистрирате за събитието, както и наличието на билет за форума не гарантира индивидуална консултация с лекарите ни, ако няма предварително записан час на имейл адрес [email protected].

Германия, очакваме Ви на 8 и 9 октомври в Кьолн!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow