img

Новини

Д-р Стаменов бе специален гост-лектор на форум в Берлин

Представи иновациите и високото ниво на репродуктивната медицина в България

29.03.2022 | 17:00

animated-circle

Д-р Стаменов бе специален гост – лектор в Берлин в рамките на форума Kinderwunsch Infotage, на който представи иновациите и високото ниво на репродуктивната медицина в България.
Той изнесе лекция на тема „Иновативните терапии в асистираната репродукция при сложни случаи“.
В нея говори не просто за това какъв е алгоритъм на болница „Надежда“ за решаване на случаи с многобройни предишни неуспехи, но по достъпен начин разясни на аудиторията медицинската логика и даде ценни насоки и съвети как в различните случаи да се скъсявя пътя към успеха.

За пореден път „Надежда“ показва на голям европейски форум, че в България се прави медицина на световно ниво. Мисията на болницата по отношение на пациентите с репродуктивни проблеми, и не само, е да предлага диагностика и лечение на достъпен език и да осигурява индивидуализиран и мултидисциплинарен подход към всеки пациент, в комбинация с всички специализирани звена, които са налични под един покрив в болницата – репродуктивни лекари, специалисти по минимално инвазивна гинекологична хирургия, 8 високотехнологични лаборатории.

Следващата среща на д-р Стаменов с пациентите от Германия ще бъде на 8 и 9 октомври 2022 г. в Кьолн.

Но преди това, на 7 и 8 май 2022 г., предстои участие в най-стария и мащабен подобен форум за проблемно забременяване в Лондон – The Fertility Show LIVE, който ще се проведе в Олимпия Лондон. Последното издание беше през 2019 г. и организаторите и екипа на „Надежда“ с нетърпение очакват срещите на живо.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow