img

Новини

„Дни на донорството“ – отново с много подаръци през декември

10-то издание на благотворителната инициатива ще се проведе от 8-ми до 15-ти декември 2023 г.

24.10.2023 | 14:35

animated-circle

Фондация „Майки за донорството“ и болница „Надежда“ Ви каним на 10-то издание на съвместната инициатива „Дни на донорството“.

Коледен базар

От 8-ми до 15-ти декември 2023 г. Ви очакваме на Коледен базар за набиране на средства за финансиране на двойки с нужда от инвитро процедура с донорски репродуктивен материал.
В централното фоайе на МБАЛ „Надежда“, от 9:00 до 19:00 часа, представители на фондация „Майки за донорството“ ще Ви очакват на организирания щанд, на който традиционно ще се продават Коледни сурвачки, късметчета, курабийки, шоколади, играчки за елха, свещи, книги, различни продукти от партньори – дарители на инициативата: Iventas, Bioderma, Hipp, Бебо, Huugies, Aderma, www.shopthebest.eu, др.

Щандът е и своеборазен информационен кът на Донорството, който приветства всички, които искат да получат информация за донорството на яйцеклетки, сперматозоиди и ембриони, съгласно българското законодателство – как да станат донори или какво да направят, ако се нуждаят от донорски репродуктивен материал.

Подаръци

Както всяка година, така и тази подготвихме много подаръци:
– 100 безплатни първични прегледа за двойки с неизяснени репродуктивни затруднения, които искат да имат деца
Те ще се провеждат от следните специалисти в болница „Надежда“: д-р Георги Стаменов, д-р Събина Персенска, д-р Димитър Цветков, д-р Теодора Тихомирова и д-р Стела Чапанова.
Единственото условие е кандидатстващите двойки да не са настоящи пациенти на МБАЛ „Надежда“ и да нямат записан бъдещ час.
Желаещите могат да се свържат с фондация „Майки за донорството“ на e-mail: [email protected], като непременно посочат в електронното писмо актуален телефонен номер за контакт.

– Томбола за съществуващи пациенти на болница „Надежда“, със следните подаръци:
3 инвитро процедури с донорска яйцеклетка в „Надежда“
2 трансфера със замразени ембриони в „Надежда“
1 раждане в „Надежда“
1 видеозаснемане на раждане в „Надежда“
1 пакет „Детско здраве 0 – 12 месеца в Медицински център „Надежда“ в Paradise center.

Какво са "Дни на Донорството"?


Това е 10-годишна благотворителна инициатива, която се провежда преди Коледа, организирана за да информира, помага и сплотява.
В тези дни:
– даряваме професионална помощ от репродуктивни специалисти – първични прегледи за жени, които мечтаят за дете и не са пациенти на болница „Надежда“;
– даряват подаръци за пациенти на болница „Надежда“
– осигуряваме финансова помощ на семейства за ин витро процедури с донорски репродуктивен материал;
– разказваме за донорството на яйцеклетки, сперматозоиди и ембриони – на хора, които искат да станат донори и на хора, които се нуждаят от донорство.
По време на „Дни на Донорството“, донори сме всички!

Запознайте се подробно с инициативата и с УСЛОВИЯТА за всички подаръци в уеб сайта на фондация „Майки за донорство“.

Добре дошли и успех на всички!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow