img

Новини

Достъп без зелен сертификат до МЦ „Надежда“ в мол Парадайс

За да достъпвате безпроблемно Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, създадохме организация според възможностите на сградата на търговския комплекс и при определен ред.

20.10.2021 | 00:00

animated-circle

Уважаеми пациенти,

За да достъпвате безпроблемно Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, създадохме организация, според възможностите на сградата на търговския комплекс и при следния ред:

  •  Отидете на аварийния вход откъм ул. „Хенрик Ибсен“ (продължението на ул. Сребърна. Молим, вижте снимките). Той се намира приблизително по средата на сградата. Необходимо е да планирате паркиране някъде в района, извън търговския комплекс.
  • Позвънете на телефон 0882120925. Представител на „Надежда“ ще слезе до 20 минути от обаждането да Ви вземе и придружи, като ще положим усилия да не чакате дълго.
  • Качването до „Надежда“ става чрез директен товарен асансьор, който спира на ет. 3 в коридора до медицинския център.

След приключване на Вашия преглед, е необходимо да излезете от Медицински център „Надежда“ и да напуснете сградата на Paradise Center сами по същия път, тъй като движението в търговския комплекс в други зони без валиден зелен сертификат е в нарушение на заповед № РД-01-856/19.10.2021 г. на Министъра на здравеопазването относно противоепидемичните мерки в страната.

Тези от Вас, които имат зелен сертификат, влизат в сградата на Paradise Center през удобен за тях вход и достигат до Медицински център „Надежда“.

Напомняме, че придружители не се допускат на територията на Медицински център „Надежда“.

Молим Ви да следите активно нашите канали за промени в мерките за безопасност, във връзка с динамично променящата се обстановка и заповеди.

Екип „Надежда“

                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow