img

Новини

Ендометриозата и аденомиозата – двете зли сестри

Лекция на д-р Стаменов в Лондон

08.04.2022 | 12:14

animated-circle

„Ендометриозата и аденомиозата – двете зли сестри на пътя на репродуктивната медицина“  е   темата, по която Д-р Георги Стаменов ще изнесе лекция в Лондон на  7-ми май 2022 г., събота, от 10:30 часа в рамките на форума The Fertility Show LIVE.

Д-р Стаменов ще обясни как тези две заболявания водят до репродуктивни затруднения и какви са иновативните методи за тяхната диагностика и терапии в асистираната репродукция.

Ендометриозата е заболяване, от което страда всяка 10 жена по света, но често съпътстващите я симптоми се приемат за нормални и не се пристъпва към диагностика и лечение. А това води до значителни усложнения и дълги години невъзможност за забременяване.

Болница „Надежда“ е водеща в Европа в лечението на т. нар. „трудни“ случаи: двойки с множество предходни неуспешни ин витро процедури – чести неуспешни имплантации или повтарящи се ранни аборти, част от причините при които е именно ендометриозата или аденомиозата; двойки в напреднала репродуктивна възраст; жени с влошен яйчников резерв или лош овариален отговор; маточни патологии; имунологчни и генетични проблеми, с тежък мъжки фактор.

Успехите на болница „Надежда“ при тези двойки е индивидуализираният, мултидисциплинарен подход към всеки случай, в комбинация с всички специализирани звена под един покрив – репродуктивни лекари, специалисти по минимално инвазивна гинекологична хирургия, 8 високотехнологични лаборатории. Съвременните научни достижения  помагат допълнително за прецизирането на диагнозата и създаването на точната стратегия за лечение, която дава най-висок шанс за успех. Не на последно място, задълбоченото и подробно проучване на двойката допринася за откриването на скритата причина за множеството им предходни неуспехи другаде и намирането на успешно решение.

Продължават записванията за безплатните консултации в Лондон, които д-р Стаменов и неговия екип ще проведат по график. Часовете са ограничени – запазете своя още днес на имейл адрес  [email protected]!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow