img

Новини

Интензивен курс за бъдещи родители в МЦ „Надежда“

На 14 декември в МЦ „Надежда“ в Paradise center ще започне интензивен курс за бъдещи родители, насочен към подготовката за раждане, кърменето и грижите за новороденото с лектор ак. Надежда Стаменова.

08.12.2021 | 00:00

animated-circle

На 14 декември в Медицински център „Надежда“ в Paradise center, ще започне интензивен курс за бъдещи родители, насочен към подготовката за раждане, кърменето и грижите за новороденото.

Лектор ще бъде акушерка Надежда Стаменова, която всички Вие познавате добре от основния курс на Училището за бременни на МБАЛ „Надежда“. Като опитен специалист и невероятно вълнуващ лектор, Надежда Стаменова ще Ви даде безценна информация, разпределена в три последователни дни:

14.12.2021 г. – „Предвестници на раждането, биомеханизъм на нормалното раждане.“

15.12.2021 г. – „Дишане и обезболяване. Травматизъм. Подготовка за нормално раждане. Цезарово сечение.“

16.12.2021 г. – „Особености на новороденото. Адаптация. Грижа за бебето. Първи стъпки в кърменето.“

Начален час – 11:00 часа.

Курсът ще се проведе присъствено при съблюдаване на всички мерки за безопасност. Групите са ограничени до максимум 15 души (30% от капацитета на залата).

Продължителността на всяка от срещите е около 2 часа.

Цената на курса е 210 лв., но можете да изберете да присъствате и само на една или две от темите, като цената за единично посещение е 70 лв.

Записването става през контактния център на болница „Надежда“ на телефон: 0882 193 970.

Сигурни сме, че след срещата си с акушерка Стаменова ще станете по-уверени, по-знаещи и по-спокойни за най-важната житейска роля, която Ви предстои – тази да бъдете майка.

Очакваме Ви!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow