img

Новини

Лекция на д-р Стаменов за иновативните терапии

Лекция на д-р Стаменов в Берлин, с безплатен достъп

10.02.2022 | 00:00

animated-circle

Лекцията на д-р Георги Стаменов в рамките на форума Kinderwunsch Infotage – специализиран форум за проблемно забременяване в Берлин, ще се състои на 26 март 2022 г., събота, от 15:15 часа. Д-р Стаменов ще разкаже на пациенти в Германия за иновативните терапии в асистираната репродукция при сложни случаи – решения от болница „Надежда“, или как екипа успява там, където останалите се отказват.

Болница „Надежда“ е водеща в Европа в лечението на т.нар. „трудни“ случаи: двойки с множество предходни неуспешни ин витро процедури – чести неуспешни имплантации или повтарящи се ранни аборти, двойки в напреднала репродуктивна възраст, жени с влошен яйчников резерв или лош овариален отговор, маточни патологии, имунологчни и генетични проблеми, с тежък мъжки фактор.

Успехите на болница „Надежда“ при тези двойки е индивидуализираният, мултидисциплинарен подход към всеки случай, в комбинация с всички специализирани звена под един покрив – репродуктивни лекари, специалисти по минимално инвазивна гинекологична хирургия, 8 високотехнологични лаборатории. Съвременните научни достижения  помагат допълнително за прецизирането на диагнозата и създаването на точната стратегия за лечение, която дава най-висок шанс за успех. Не на последно място, задълбоченото и подробно проучване на двойката допринася за откриването на скритата причина за множеството им предходни неуспехи другаде и намирането на успешно решение.

Пълният спектър високоспециализирани техники и методи, прилагани  в „Надежда“, са достъпни в малко на брой клиники в Европа и разясненията на д-р Стаменов ще помогнат на немските пациенти да разберат тяхната същност и това в кои случаи са препоръчителни и подобряват значително шансовете за благоприятен резултат.

Участието в този западноевропейски форум  е поредното признание за високото ниво, на което болница „Надежда“ развива репродуктивната медицина и ще помага за затвърждаването на мястото на България на картата на качествената медицина.

Форумът ще се състои в конферентния център на Mercure Hotel MOA Berlin, Stephanstrasse 41, 10559 Berlin, а билетите са безплатни и могат да се получат на адрес https://www.kinderwunsch-tage.de/berlin/2022/tickets/.

Семинарна програма: https://www.kinderwunsch-tage.de/berlin/2022/seminarprogramm/

 

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow