img

Новини

МЦ „Надежда“ в Paradise center стана на 3 години

Благодарим Ви за доверието!

19.10.2023 | 09:11

animated-circle
Медицинският център „Надежда“ отвори врати на 19 октомври 2020 г., като част от болница „Надежда“.
Основната идея на „Надежда в мола“, както повечето наричат този медицински център беше и е, че здравеопазването трябва да е достъпно и удобно и да може да лекува повече хора на повече места.  Затова създадохме това място и така разширяваме и улесняваме достъпа до специализирани медицински услуги, навременната профилактика и лечение.
Вярваме, че добрите медицински грижи се осигуряват от професионалисти, отлично оборудване,
висок морал, голямо сърце, но и от добра локация. 
 
Медицинският център „Надежда“ се утвърди като място за качествено и модерно здравеопазване за цялото семейство.
Благодарим Ви за доверието!
 
В медицински център „Надежда“ работят следните висококвалифицирани специалисти:
– За детето: педиатри, кардиолог, невролог, нефролог, ендокринолог, ортопед, гастроентеролог, пулмолог, алерголог, УНГ, уролог, дерматолог, психолог, хематолог, специалист по трансфонтанелна ехография, образна диагностика;
– За мъжа и жената: гинеколог, проследяване на бременност, пренатална диагностика, естетична гинекология, образни изследвания, ендокринолог, хирург, онколог, кардиолог, съдов хирург, невролог, уролог, гастроентеролог, УНГ, мамолог, хематолог, ортопед, физиотерапия, кинезетерапия, дерматолог, диетолог, акупунктура, психолог, психиатър, др..
– На място има и Клинична лаборатория за провеждане на лабораторни изследвания.
 
Във връзка с празника на Медицински център „Надежда“ и със световния ден за борба с рака на гърдата, който е днес, напомняме, че в пакетите за проследяване на бременност до 24 г.с. се включва безплатна ехомамография.
 

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow