img

Новини

Мерки за безопасност за достъп в болницата и МЦ „Надежда“

Актуализирани на 18 ноември 2022 г.

18.11.2022 | 08:00

animated-circle

Уважаеми пациенти,
молим да проверявате кои са актуалните мерки за безопасност винаги преди посещението си в болница „Надежда“ или Медицински център „Надежда“ в Paradise Center.
С цел да създадем максимално безопасна среда за Вас, адаптираме и актуализираме мерките често, съобразно обстановката в страната.

ДОСТЪП
❗️Достъпът на пациенти и придружители сградата на МБАЛ „Надежда“ и в Медицински център „Надежда“ в Paradise Centerсе е свободен. Препоръчително е носенето на маска, тъй като сме в сезона на вирусите.
❗️Свижданията са разрешени, както следва: в „Послеродова клиника“ – в столовата от 17:00 до 18:00 часа; в „Гинекология и патологична бременност“ – в столовата от 16:00 до 17:00 часа.
❗️Допускат се бащи по време на раждане.
❗️Достъпът на пациенти със започнала родова дейност или от спешен гинекологичен порядък, с грипоподобни симптоми става само след предварително обаждане на т.нар. червен телефон 0882332632, за да може нашият екип да предприеме необходимите мерки за безопасност, да се подготви и да ги очаква (по-долу има малко по-подробна информация).
❗️Дежурният кабинет работи, с достъп през ниво -1.
❗️Епикризите и болничните се получават лично в МБАЛ „Надежда“ на гише „Информация“ на централния вход или в Медицински център „Надежда“ в Paradise Center (само болнични листове) – в зависимост от това, къде става проследяването, диагностиката или лечението на пациента.

☎️ЧЕРВЕН ТЕЛЕФОН 0882 332 632 само за пациенти на МБАЛ „Надежда“ при започнала родова дейност или за спешни гинекологични случаи с грипоподобни симптоми или с диагностицирана инфекция за Covid-19!
Създали сме нужната организация да Ви посрещнем и да положим най-добрите грижи за Вас! Но се нуждаем и от Вашето съдействие! Важно е да ни уведомите ПРЕДВАРИТЕЛНО на горепосочения телефонен номер, че тръгвате към МБАЛ „Надежда“ и имате симптоми или доказана инфекция с коронавирус, за да може нашият екип да предприеме необходимите мерки, да се подготви и да Ви очаква.
Щом пристигнете в болницата моля отидете в подземния паркинг, на ниво -1 и отново се обадете, за да ни информирате, че сте пристигнали. Изчакайте в автомобила си, докато екипа излезе да Ви поеме, подготвен по съответния протокол и със съответните защитни средства.

❗️Нашите пациенти, за прием от спешен порядък, но с установени симптоми на вирусна инфекция ще бъдат приемани съобразно вътреболничните ни правила за безопасност.

❗️Не се провеждат „Дни на отворени врати“, „Училище за бъдещи родители“ – присъствено, „Дни на професиите в медицината“.

❗️Настоящите правила ще бъдат допълвани и коригирани, според съответните промени в обстановката. Следете уеб сайта на болницата и страниците в социалните канали.
 

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow