img

Новини

Международното училище по лазерна гинекология, юни 2023

Болница „Надежда“ е сред най-добрите в Света в областта на минимално инвазивната хирургия – хистероскопски и лапароскопски операции с диоден лазер. Като част от своята дейност обучава водещи специалисти от различни държави.

07.07.2023 | 10:45

animated-circle

През изминалата седмица се проведе поредното издание на Международното училище по лазерна гинекология (International school of Laser Gynecology), което е съвместен проект на болница „Надежда“ и световноизвестния израелски акушер – гинеколог и хистероскопист проф. Серхио Хаимович.

Проф. Хаимович: „Ако говорим за  обучение, подготвено за  хистероскопски и лапароскопски операции, както и вулвовагинални процедури с диоден лазер, мястото е едно – болница „Надежда“ в София, България… Аз идвам тук от много години, обичам хората тук,  оборудването е невероятно и това е перфектното място за провеждане на такива курсове.“

Д-р Хенри Идемудиа Ебох, основател и  ръководител  на сектора по асистирана репродукция на Болница Maviscope в Бенин сити, Нигерия: „Обучението в този курс беше много полезно, успях да опозная различни аспекти в областта на хистероскопската хирургия, особено работата с лазер и беше много впечатляващо.  Операционните залите и оборудването бяха първокласни, едни от най-добрете, които съм виждал от както практикувам. Наистина е място, което бих посетил отново, за да мога да включа тези най-добри международни практики в моята клиника.“

Д-р Неджат Микеладзе, водещ специалист по урогинекология, естетична гинекология и минимално-инвазивна гинекологична хирургия Републиканската клинична болница в Батуми, Грузия: Към настоящият момент никъде няма такъв обучителен курс по практическо приложение на лазерната технология в гинекологията. Това направление в медицината дава големи възможности на лекарите и беще много интересно и много полезно. Прекресна клиника! Еталон!

Следващият курс по лазерна хистероскопия ще се състои на 25-26 август  2023, като се предлага също и обучение по индивидуална програма. Записването става на имейл [email protected].

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow