img

Новини

Д-р Стаменов с лекция на международен инвитро форум в Берлин

18 март 2023 г., събота, от 14:15 часа в рамките на „Wish for a Baby”, в конферентния център на хотел Естрел

16.03.2023 | 16:49

animated-circle
Лекцията на д-р Георги Стаменов – ръководител на репродуктивния център в болница „Надежда“, ще се състои на 18 март 2023 г., събота, от 14:15 часа в рамките на „Wish for a Baby” – специализиран форум за проблемно забременяване в Берлин.
 
Пред немската аудитория той ще сподели най-важното от опита на екипа в „Надежда“ в диагностицирането и лечението на проблемното забременяване при т. нар. „трудни“ случаи –различни заболявания като ендометриоза или аденомиоза, влошен яйчников резерв или тежък мъжки фактор, напреднала репродуктивна възраст.
 
„Как разговаряме с матката?“ или „Как успяваме да я убедим да приеме ембриона?“ са само част от темите с разяснения на достъпен език, чрез които д-р Стаменов ще представи новаторските подходи на репродуктивните специалисти в „Надежда“ в диагностика, която се прави на много малко места, за постигането на успех при двойките с намалени шансове. Той ще сподели с аудиторията и съвети за избор на най-подходящата стратегия за лечение при различните често срещани сценарии, така че пътят към желаната рожба да е възможно най-кратък.
 
 
Гостите на събитието ще могат да се възползват и от безплатна репродуктивна консултация с екипа на „Надежда“ на щанда на многопрофилната болница – № 226, по график само с предварително записване на: [email protected]!
 
 
„Wish for a baby“ 2023 е eдинственото по рода си събитие в Германия с участието на водещи световни експерти в оказване на подкрепа при проблемното забременяване, на което болница „Надежда“ е партньор. Провежда се на 18 и 19 март 2023 г. в конферентния център на хотел Естрел Sonnenallee 225, 12057 Berlin.

Билетите за вход са безплатни и могат да се заявят в уеб сайта на „Wish for a baby“..

 
 
Записването за безплатна консултация не отменя необходимостта да се регистрирате за събитието, както и наличието на билет за форума не гарантира индивидуална консултация с лекарите ни, ако няма предварително записан час на имейл адрес [email protected].
 

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow