img

Новини

Моделът Моника Цветанова стана майка на момченце

За вълнуващото раждане и невероятното усещане да прегърнеш детето си за първи път, споделяме с Вас емоционалния и ексклузивен разказ на Моника.

29.03.2022 | 09:31

animated-circle

На 23 март известният модел и инфлуенсър Моника Цветанова стана майка на момченце в болница „Надежда“. Бебето се ражда с  перфектни мерки 50 см, 3420 гр. То проплаква точно в 17:31 ч. в ръцете на ак. Надежда Стаменова и екипа на д-р Мирослава Генадиева.

За вълнуващото раждане и невероятното усещане да прегърнеш детето си за първи път, споделяме с Вас емоционалния и ексклузивен разказ на Моника Цветанова от болница „Надежда“:

  • Как се чувствате днес, прегръщайки детето си?

Никога не съм се чувствала така. Не може да се опише с думи това изживяване, докато не се изпита. Имах много лека и спокойна бременност, която, за щастие, завърши с едно невероятно раждане!

  • Какво пожелавате на своя син?

Пожелавам му да е жив и здрав, да е много силен като баща си и да му се случи всичко най-хубаво в живота! 

  • Какво бихте казали за нормалното раждане на всички жени, които са в очакване на своето дете?

Бих им казала да не се страхуват. Всичко се забравя в мига, в който видиш детето си. Това е съвсем естествен процес. Освен това благодарение на естественото раждане в момента се чувствам перфектно и в отлична форма, мога да отида веднага на поход в планината например. 

  • Как се случи първата среща с бебето Ви?

Беше страхотно! Ак. Надежда Стаменова пое първа бебето в ръцете си и го постави на корема ми. Веднага усетих как то инстинктивно се вкопчи в мен! Усещането беше неповторимо! И тук бих искала да използвам случая да благодаря от сърце на д-р Мирослава Генадиева, ак. Надежда Стаменова и целия екип, който беше неотлъчно до мен и направи раждането ми неповторимо!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow