img

Менопауза

Нови дати за първични консултации по програма за скрининг и лечение при менопауза

23 и 24 февруари 2024 г.
Онлайн записване за първичните консултации.

17.01.2024 | 11:40

animated-circle

Новите дати за първични консултации в стартиралата първа по рода си програма за скрининг и лечение на жени в перименопауза, менопауза и постменопауза са 23 и 24 февруари 2024 г. в Медицински център “Надежда“ – Paradise Center.

Инициативата е на д-р Георги Стаменов и има за цел да предостави комплексна и пълноценна грижа за подобряване на качеството на живот на преминаващите през тези периоди жени, които, както той казва, се намират на върха на творческия си потенциал и активност и не бива да в този красив етап от живота им да страдат от симптомите на менопауза. 

Те ще бъдат консултирани и прегледани първоначално от мултидисциплинарен екип от 6 топ специалисти, които ще предоставят своето експертно становище относно нужното лечение и последващи терапии:
– д-р Георги Стаменов – акушер-гинеколог, репродуктивен специалист и основател на МБАЛ „Надежда“;
д-р Анатолий Кръстев – акушер-гинеколог и ръководител Лечебна дейност на МБАЛ „Надежда“;
– д-р Соня Танушева – специалист по образна диагностика (мамолог);
– маг.-фарм. Марияна Енева – болничен и клиничен фармацевт и ръководител на Болнична аптека на МБАЛ „Надежда“. Сертифицирана е към American College of Lifestyle Medicine;
– д-р Велислава Донкина – клиничен психолог и ръководител на Център за психоанализа и медицина на МБАЛ „Надежда“;
– екип физиотерапевти и кинезитерапевти.

Усилията на специалистите са насочени към постигането на контрол над неприятните симптоми на менопаузата, като се вземат предвид индивидуалните специфики, хормонални нужди, физически симптоми и емоционални преживявания на всяка жена.

 

Услугата е пакетна.

Записването за 6-те първични консултации става чрез създаване на профил в системата на болница „Надежда“ (ако нямате такъв) и попълване на онлайн въпросник, който има и ролята на заявка за записване.
На всеки 2 седмици постъпилите заявки се разглеждат по реда на пристигане и ще получите обаждане от „Администрация“ с предложение за записване на ден и час – ако има места в текущите дати или за следващите възможни.

Пълната информация за записване, цената, реда и начина на протичане на консултациите можете да намерите в уеб сайта на болницата www.nadezhdahospital.com – „Кабинети“ – „Скрининг менопауза“.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow