img

Новини

Нови пакети за проследяване на бременност

Надеждна грижа за Вашата бременност!

27.01.2023 | 19:22

animated-circle
Вече 10 години в болница „Надежда“ се стремим да осигуряваме максимално високо качество в медицинските услуги, които предлагаме. Вярваме, че те трябва да са такива, каквито бихме искали да получим за нас и за нашите близки, когато имаме нужда.
 
 
Имаме два пакета за проследяване на бременност, които сме кръстили: пакет „Грижа – основен“ и пакет „Грижа – разширен“.
 
Те съдържат комбинация от прегледи и изследвания, които ние като екип сме преценили, че са необходими за качественото проследяване на една бременност. Наричаме ги пакети, защото тези медицински услуги са обединени и планирани, а накрая в общата сума сме сложили голяма отстъпка. Така при закупуването на този пакет бременната, освен че има спокойствие, че няма да се пропусне никое важно изследване и ще получи достатъчно прегледи, заплаща значително по-малко, отколкото ако ползва прегледите и изследванията по отделно.
 
 
Тази година надградихме пакетите с нови прегледи и изследвания и поставихме по-голяма отстъпка.
 
 
Основният пакет покрива всички нужни прегледи и изследвания на бременната с нормално протичаща бременност. Разширеният пакет се препоръчва по преценка на акушер – гинеколога, в случай че бременността протича по-тежко и е рискова или има съпътстващи заболявания като диабет, анемия, гестационен диабет, бъбречни и чернодробни заболявания.
Възможно е двата пакета да се комбинират – например за началото на бременността да се ползва пакет „Грижа – основен“, а за втората половина от бременността да се премине към „Грижа – разширен“ или обратно.
 
 
Повече информация можете да намерите ТУК
 
Вижте и подкаста по темата с участието на д-р Генадиева:

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow