img

Новини

1 безплатна процедура за стягане на тазовото дъно за родилки

Здравето на органите в малкия таз е в пряка връзка с мускулите!

19.08.2022 | 09:21

animated-circle
Всяка родилка в болница „Надежда“ може да се възползва от една безплатна процедура за стягане на мускулите на тазовото дъно, чрез стола BTL Emsella.
По време на контролния преглед след раждането АГ специалистът ще прецени кога е подходящо да се случи това.
 
Подлагането на терапии с този уред след раждането осигурява превенция на инконтиненцията и свличане на органите в малкия таз и спомага за възвръщането или засилването на интимна чувствителност.
 
Послеродовата профилактика в МБАЛ „Надежда“ е наша мисия. Стягането на мускулите на тазовото дъно е тема, по която говорим доста често от една година насам.
По време на бременността в резултат на разширяването на малкия таз, тежестта на бебето и хормоналното влияние, както и допълнително при естественото раждане, тазовите мускули се отпускат.
 
В Медицински център „Надежда“ в Paradise Center разполагаме с иновативен, абсолютно безболезнен и наистина ефективен уред – столът BTL Emsella, който чрез стягане на тазовите мускули осигурява профилактика или лечение на някои от заболяванията в малкия таз. Електромагнитна стимулация предизвиква невероятните 11 000 контракции на мускулите (по подобие на упражненията на Кегел) за 1 сесия от 28 минути!
 
Ето как можете да се възползвате от безплатната процедура:
1. При изписването Ви от послеродова клиника трябва да си запишете час за контролния/контролните преглед/и след раждането. Вашият лекар ще Ви каже кога приблизително трябва да се проведе;
2. По време на контролния преглед АГ специалистът ще прецени, съобразно възстановяването Ви от раждането, кога е подходящо да се възползвате от терапията с BTL Emsella (най-рано след приключване на т. нар. лохии);
3. След края на прегледа отидете на Регистратурата и си запишете час за тази 1 безплатна процедура. Можете да го направите и чрез позвъняване в кол центъра;
4. В случай че желаете да продължите с още няколко терапии или Вашия лекар е препоръчал, можете да се възползвате от промоционалните цени на пакетите от 3, 6 и 9 терапии.
5. Няма ограничения за жени родили нормално или със секцио.
 
Повече за мускулите на тазовото дъно и какво се случва с тях по време на бременността и раждането, можете да научите от акушерка Надежда Стаменова в гостуването й на сп. „Кенгуру“ и рубриката им #МАМА тук
 
 
Повече за стола BTL Emsella можете да научите тук
 
 

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow