img

Новини

Празник на Надеждата в манастира „Св. Мина“

На 18 септември 2022 г. след двегодишно прекъсване подновихме една традиция. Тя ни събира от години в неделния ден след празника на Вярата, Надеждата и Любовта в Обрадовския манастир „Св. Великомъченик Мина“ край София и носи много радост.

19.09.2022 | 15:43

animated-circle

След двугодишно прекъсване на 18 септември 2022 г. подновихме една традиция. Тя ни събира от години в неделния ден след празника на Вярата, Надеждата и Любовта в Обрадовския манастир „Св. Великомъченик Мина“ край София. Носи много радост и преизпълва сърцата на екипа на „Надежда“ с обич, защото ни среща с Вас – нашите приятели, нашите пациенти, с родените деца от общата ни борба, със семействата, с които вървим и сме вървели рамо до рамо по пътя ни към тях.

С тържествен молебен и курбан за здраве отправихме отново своята обща молитва за благоденствие, за успех и сбъдване на всеки съкровен копнеж за дете. Благодарихме  за чудесата, които се случват в живота ни всеки ден, тук в болница „Надежда“. Посрещнахме много приятели, колеги, съмишленици, пациенти и техните рожби. Сред гостите ни бяха и първите момичета-близначки на нашата „Надежда“  и д-р Георги Стаменов, родени преди 16 години. Цвети и Мариелка, нашата гордост, са вече прекрасни млади дами – състезателки по художествена гимнастика, които обичат спорта и тренират неуморно.

Благодарим на всички Вас, скъпи приятели, че за поредна година бяхме заедно! С нетърпение очакваме следващите ни срещи, изпълнени с нови емоции, с новини за още много сбъднати надежди, с обич и топлота.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow