img

Новини

Видео конкурс „Раждане с надежда“ с 10 награди

По случай 10 години болница „Надежда“, организираме видео конкурс с Вас в Instagram!
10 от най-добрите видеа ще спечелят ваучери с парична стойност.

13.01.2023 | 19:00

animated-circle

10 години изживяваме  щастието на всяко Ваше раждане! За нас е чест, че вече 10 години създаваме рождени дни!

Затова днес – на нашия рожден ден, си пожелаваме да изживеем Вашата щастлива емоция от раждането Ви в „Надежда“, като ни я представите в кратък видеоразказ и така да ни направите съпричастни с най-незабравимия миг в живота – да станеш майка.

Заснемете видео, в което разказвате за раждането си в „Надежда“ и го публикувайте във Вашия профил в Instagram.

НАГРАДИТЕ:
1. Първите 10 видеа, събрали най-много харесвания, ще спечелят ваучер за медицински услуги в МБАЛ „Надежда“ или Медицински център „Надежда“, както следва:
1.1. Видеото, класирано на първо място – 1 500 лв.
1.2. Видеото, класирано на второ място – 1 000 лв.
1.3. Видеото, класирано на трето място – 500 лв.
1.4. Видеата, класирани от четвърто до десето място – по 200 лв.

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ:
1. Когато публикувате Вашето видео* в спрофила си, добавете в описанието му задължително: Вашите три имена, датата, на която сте родили в „Надежда“ и следните два хаштага: #БолницаНадежда и #РажданеСнадежда.
2. Тагнете в описанието на видеото профила на МБАЛ „Надежда“ – nadezhda.hospital, за да може то да се покаже и в нашия профил в Instagram, в раздела с тагове. Там ще попада всяко видео, което участва в конкурса с таг.
3. Последвайте профила на болница „Надежда“ в Instagram – nadezhda.hospital, за да може тагването да е успешно.
4. След като получим известие (notification) за видеото с тага, ще отбележим видеото в Story и в Highlights „Раждане с надежда“. Там ще са всички останали видеа на участниците в конкурса и могат да се разглеждат.
5. Конкурсът започва в момента на публикуването на настоящия пост.
6. Видеото не трябва да е качено по-рано от датата на обявяването на този конкурс, но може да се качва за участие до последния ден на конкурса.
7. Конкурсът приключва на 13 февруари 2023 г. в 10:00 часа. След това, ще прегледаме едно по едно видеата, за да отчетем броя харесвания и дали са спазени всички условия.
8. Имената на победителите ще обявим в деня на любовта и виното – 14 февруари, в профила на МБАЛ „Надежда“ в Instagram. Ще се свържем с победителите за уточняване на данните за изпращане на ваучера.
9. Можете да участвате с по едно видео за всяко Ваше дете, родено в „Надежда“ (при едно дете, родено при нас – участвате с едно видео, при две родени деца при нас – с две видеа, при три – съответно с три и т.н.). Ако имате родени повече от едно деца при нас, но желаете да участвате само с едно видео за всичките Ви рожби – имате това право.
10. Имате пълна свобода за визията, ефектите, музиката и историята. Достатъчно е видеото да съдържа Вашата позитивна емоция от раждането Ви с надежда. Можете да снимате себе си със или без Вашата рожба и татко, или само някой от тях, можете да използвате снимки и видеа, които сте заснели в болница по време на престоя си или от изписването, да разкажете за първата Ви среща с Вашата рожба или първата среща на таткото, да посочите 1 – 2 – 5 – 10 причини да изберете да родите при нас и т.н. – за каквото имате вдъхновение.
11. С участието си в конкурса, Вие давате съгласието си видеото с Вашите лични данни да бъде използвано за целите на играта и да остане в нашия профил в Instagram, като красива емоция, неограничено време.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА НАГРАДАТА:

1. Ваучерите са валидни за използване до 31.12.2023 г. за всяка от медицинските услуги, предлагани в МБАЛ „Надежда“ или Медицински център „Надежда“.
2. Ваучерите се издават поименно и могат да се използват само от майката, родила в болница „Надежда“, детето/децата в семейството и таткото. За да се използва ваучерът за заплащане на някоя медицинска услуга, е необходимо при записване на час за посещение да се информира операторът от кол центъра, че плащането ще стане чрез ваучер от видеоконкурса. При фактическото посещение ваучерът трябва да се предостави на служителя на сектор Регистратура и от него да се приспадне съответната стойност на медицинската услуга.
3. Ваучерът може да се използва многократно до пълното изчерпване на сумата – т.е. не е необходимо да я изразходите наведнъж. Необходимо е да се носи и представя на Регистратурата всеки път.
4. При желание за ползване на медицински услуги на по-висока стойност от тази на ваучера или от остатъчната му стойност след използване на други услуги преди това, разликата се заплаща от пациента.
8. Не се предоставя паричната стойност на ваучера и не се връща като парична стойност остатък от ваучера, които печелившият не желае да използва.

 *Служители на МБАЛ „Надежда“ нямат право на участие.

Очакваме Вашите видеа с нетърпение! Желаем Ви успех!

10 години създаваме рождени дни!

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow