img

тема МАТКАТА

Започва кампанията „Инвитро с Надежда“ 2022

Тази година тя е посветена на една от най-сложните и емоционално наситени теми – тази за честите неуспешни имплантации и повтарящите се спонтанни аборти.

18.04.2022 | 00:00

animated-circle

Днес стартира второто издание на кампанията „Инвитро с надежда“. То е посветено на една от най-сложните и емоционално наситени теми в нашата работа, а именно на честите неуспешни имплантации и повтарящите се ранни спонтанни аборти.

Преди година повдигнахме завесата на този проблем като в рамките на два подкаста се опитахме да очертаем вероятните причини за повтарящите се загуби. Темата се оказва необятна, далеч надхвърляща границите на асистираната репродукция и спектъра на двойките, преминаващи през АРТ-процедури. Затова посвещаваме кампания „Инвитро с надежда“ 2022 именно на честите загуби по пътя към жадуваното дете.

В продължение на почти два месеца, заедно с Вас – нашите пациенти, ще търсим отговор на въпроса „Защо това се случва?“.
Ще Ви срещнем с редица изтъкнати специалисти от МБАЛ “Надежда“, пряко ангажирани с диагностиката и лечението на вероятните причини, водещи до неуспехите в опитите за бебе.
В контекста на темата ще говорим изключително много за генетика, имунология, за матката и ендометриума, за яйцеклетките, сперматозоидите и ембрионите, за начина на живот, за влиянието на околната среда, за психологическите измерения на проблемите, свързани с честите неуспешни имплантации и повтарящите се спонтанни аборти.

Ще очертаем вероятни стратегии и подходи в разрешаването на случаите, като покажем, че подобни успешни стратегии се мислят и изграждат от мултидисцирплинарен екип от специалисти, работещ като едно цяло!

В болница „Надежда“ всичко необходимо за диагностиката на сложните случаи се намира под един покрив – високотехнологични лаборатории по Генетика, Имунология, Ембриология, Андрология, Микробиология, Вирусология, Патохистология, Клинична лаборатория, модерни операционни зали от най-ново поколение за минимално инвазивна и конвенционална хирургия, консултативни кабинети Ендокринология, Кардиология, Вътрешни болести, Урология, Психология и др.
В процеса на лечение нашите специалисти от различните направленията, ангажирани с конкретен случай, остават в непрекъсната колаборация по между си и работят заедно – като екип. И именно това е фактът, с който изключително много се гордеем и който смятаме за ключов в успеха на нашата работа.

И още – в болница „Надежда“ е налице всичко необходимо под един покрив, за да предоставим пълноценна и качествена медицинска грижа със съпричастност и сърце, на Вас – нашите пациенти!

Очаквайте ни! Започваме!

Всички материали по кампанията „Инвитро с надежда“ можете да намерите ТУК.

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow