img

Писма на надеждата

Безплатни инвитро консултации в Кьолн на д-р Тихомирова и д-р Чапанова

На 21 и 22 октомври 2023 г. д-р Тихомирова и д-р Чапанова ще консултират в Кьолн в зала Sartory.

14.09.2023 | 14:51

animated-circle
Болница „Надежда“ ще бъде партньор и участник за пореден път на Wish for a baby Cologne 2023 – eдинственото по рода си събитие в Германия с участието на водещи световни експерти в областта на проблемното забременяване. Поради интереса и нуждата от подкрепа на повече двойки, които мечтаят за дете, в това издание на форума се включваме с двама репродуктивни специалисти от екипа на д-р Георги Стаменов.
 
 
На 21 и 22 октомври 2023 в Кьолн д-р Теодора Тихомирова и д-р Стела Чапанова ще провеждат безплатни индивидуални консултации на двойки с репродуктивни затруднения. 
 
 
На щанда на болница „Надежда“ ще имате възможност да научите за предимствата на всички високоспециализирани репродуктивни медицински услуги, в които лечебното заведение е водещо в Европа вече над 10 години: инвитро, социално замразяване, мъжко безплодие, бременност след 40 години, ендометриоза, PCOS, донорски програми, минимално инвазивна хирургия при диагностиката и лечението на репродуктивни проблеми, иновативни начини за подобряване на фертилитета и много други.
 
 
А от семинарната програма ще получите богата информация за съвременните подходи в диагностиката и лечението при проблемното забременяване. Следете новините ни, за да научите темата, с която болница „Надежда“ ще участва.
 
 
Wish for a baby, който до миналата година се провеждаше под името Kinderwunsch Tage, е добре познат на пациентите от Германия и е един от първите подобни формати в Европа. Реализира се успешно от няколко години, като успява да привлече голям брой клиники и организации за пациентска подкрепа не само от Европа, но и от САЩ.
 
 
Форумът ще се състои в зала Sartory, Friesenstraße 44-48, 50670 Köln, а билетите са безплатни и могат да се получат от уеб сайта на изложението.
 
 
Безплатните консултации по документи с желаещите двойки ще се провеждат на щанда на многопрофилна болница „Надежда“ – № O302, по график с предварително записване. Часовете са ограничени, затова запазете своя още днес на: [email protected]!
 
 
Записването за безплатна консултация с д-р Чапанова или д-р Тихомирова не отменя необходимостта да се регистрирате за събитието, както и наличието на билет за форума не гарантира индивидуална консултация с лекарите ни, ако няма предварително записан час на имейл адрес [email protected].
 
 
Германия, очакваме Ви на 21 и 22 октомври в Кьолн!
 

Още по темата

Към блога
scroll-top-custom-arrow