Полезна информация

Инициативи

Кампаниите, които болница „Надежда“ инициира, имат за цел да насочат общественото внимание върху превенцията, диагностиката и профилактиката на редица заболявания и фактори, оказващи негативно влияние върху репродуктивните способности. Част от инициативите целят да увеличат информираността относно възможностите на съвременната репродуктивна медицина и иновациите, които „Надежда“ налага в областта на инвитро процедурите, оперативната гинекология и проследяването на високорискови бременности. Сред постоянните инициативи в сърцето на „Надежда“ са  Училището за бъдещи родители и Подкрепа на кърменето.

badge

ПОБЕДИТЕЛИТЕ

„Победителите“ е едно наше дълго мечтано начинание – „Победителите“ – рубриката на „Надежда“ за възможните невъзможни истории.
В нея ще Ви срещаме със силни хора, които успяват да преминат през много трудни изпитания, и с техните лекари в „Надежда“, които разрешават случаи, смятани от други за нерешими.

Запази надежда!

Ежегодна мащабна социална кампания на болница „Надежда“, посветена на превенцията и борбата с рака на гърдата, съхранение на репродуктивното здраве и повишаване качеството на живот на жените след онкологично лечение.

Инвитро с надежда

Информационна кампания на болница „Надежда“, насочена към хората с репродуктивни затруднения, които обмислят или вече са предприели стъпки за своето лечение. В нея повдигаме завесата около иновациите в тази област , които се прилагат в „Надежда“ .

ендомарт - защо е важно да говорим за ендометриозата през март

Ендо Какво през ЕндоМарт

Ежегодна кампания на МБАЛ „Надежда“  за повишаване на информираността за състоянието „ендометриоза“ – иновации в методите за диагностициране и лечение..

Безгрижно лято

Лятото е период за любов, време с много усмивки, романтика и страст. Но за да бъде незабравимо и с хубави емоции, в горещите летни дни трябва да подсигурим и своята безопасност. Затова болница „Надежда“ проведе кампания със съвети как да се предпазим от най-честите проблеми.

Училище за бъдещи родители

Бременна сте и трепетно очаквате деня, в който ще прегърнете своето дете. Научете повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадете най-добрата грижа на своето бебе вкъщи. Елате на Училище в болница „Надежда“ – мястото, където се ражда Животът.

Подкрепа на кърменето

Ние в болница „Надежда“ вярваме, че няма по-добро начало за едно новородено дете от близостта с майката веднага след раждането и от естественото хранене. Затова заставаме зад каузата на Световната здравна организация и УНИЦЕФ в подкрепа на кърменето.

Надежда Стаменова помага на родилка да закърми току-що роденото ѝ бебе

Вижте още

Блог
scroll-top-custom-arrow