инициативи

Раждане с Надежда

За да сте информирани и спокойни в този приказен момент от живота, ще говорим за всичко важно, свързано с бременността, раждането и грижите за новороденото.

badge

Екип от водещи лекари на болница „Надежда“ ще бъдат Ваш гид по темите за проследяването на бременността, раждането, послеродовите грижи за родилката и неонатологичните грижи за бебето

 

раждане с надежда

В потока от информация, който ни залива навсякъде и разнородните мнения в социалните мрежи става все по-трудно да се отсява нужното и да се получи навременна и достоверна информация. Периодът на бременността е изпълнен с много надежди – за приказни моменти, здраво бебе, леки изследвания, качествена диагностика, комфортна среда, приветливи и ангажирани лекари, професионален подход, подкрепа, чувство на сигурност, спокойствие, вяра…

Бременността е изпълнена и с притеснения и неясноти. Ние ще Ви помогнем да ги преодолеете, като Ви предоставим концентрирана, качествена и надеждна информация, така че да получите необходимото знание и да вземете правилното решение.

Публикуваме концентрирано полезни информационни материали, подредени хронологично с всичко най-важно за всеки етап – от проследяването на бременността в „Надежда“, раждането и послеродовите грижи за родилката, грижите за новороденото в нашата Неонатология и първите грижи, които предоставяме веднага след изписването от болницата.

Представяме Ви екипа, спецификите на отделните медицински грижи, част от техниката, обстановката …

 

Вижте още

Запази надежда
Победителите
Инвитро с надежда
Ендометриоза
scroll-top-custom-arrow