Полезна информация

Подкаст Надежда

В стремежа ни да предоставяме важна информация по достъпен и удобен за Вас начин, създадохме подкаст за важни и интересни за Вас здравни теми.
Надяваме се да Ви бъдем полезни!
badge
MEDcast-ът на д-р Стаменов - подкаст по интересни завладяващи теми

MEDcast-ът на д-р Стаменов

Очаквайте вълнуващите подкаст епизоди с водещия специалист по репродуктивна медицина д-р Георги Стаменов по теми, засягащи всеки един от нас. Какво е стареенето и може ли да спрем този процес; какъв е смисълът на менопаузата; как животът може да намери път въпреки онкологична диагноза; къде се крият причините за спонтанните аборти и неуспешните имплантации и още много други медицински въпроси, поднесени по достъпен начин и в нов интригуващ ракурс. Знаем, че това общуване ще донесе взаимна полза и ще ни покаже как от науката се раждат новите подходи в медицината, и как стъпка по стъпка учените разплитат тайните на човешкото съществуване.

Репродуктивна медицина

Тази рубрика на подкаста ни е посветена на една от най-сложните и емоционално наситени теми в нашата работа – честите неуспешни имплантации и повтарящите се ранни спонтанни аборти. В нея очертаваме възможни стратегии и подходи в разрешаването на случаите, като показваме, че подобни успешни стратегии се мислят и изграждат от мултидисцирплинарен екип от специалисти, работещ като едно цяло!

Picture2

Надежда в мола

 Рубрика – „Надежда в мола – Вие питате, специалистите отговарят“ се излъчва два пъти месечно на живо във Facebook с лекари от Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, които ще говорят по различни, но важни теми за здравето на жената, мъжа или децата.
 
 

Писма на надеждата

В рубрика „Писма на надеждата“ Вие пишете писма с Вашите истории и въпроси и тревожности за емоционалния Ви свят, психолозите от Центъра за психоанализа и медицина на болница „Надежда“ Ви отговарят. Излъчва се всяка трета сряда на месеца в 14:00 часа.
Предварително ще Ви анонсираме в кой епизод какви истории ще се коментират.
Можете да изпращате, анонимно или не, Вашите писма на: [email protected]
Очакваме Ви!

Вижте още

Блог
scroll-top-custom-arrow