Полезна информация

Подкаст Надежда

В стремежа ни да разработваме и да Ви предоставяме важна информация по достъпен и удобен за Вас начин, създадохме и подкаст в Spotify. Така ще можете да сваляте и слушате, когато и както пожелаете теми, които намирате за ценни по пътя на Вашите профилактика, диагностика или лечение.
Надяваме се да сме Ви полезни!
badge

Инвитро с надежда

Тази рубрика на подкаста ни е посветена на една от най-сложните и емоционално наситени теми в нашата работа – честите неуспешни имплантации и повтарящите се ранни спонтанни аборти. В нея очертаваме възможни стратегии и подходи в разрешаването на случаите, като показваме, че подобни успешни стратегии се мислят и изграждат от мултидисцирплинарен екип от специалисти, работещ като едно цяло!

Picture2

Надежда в мола

 Рубрика – „Надежда в мола – Вие питате, специалистите отговарят“ се излъчва два пъти месечно на живо във Facebook с лекари от Медицински център „Надежда“ в Paradise Center, които ще говорят по различни, но важни теми за здравето на жената, мъжа или децата.
 
 

Писма на надеждата

В рубрика рубрика „Писма на надеждата“ Вие пишете писма с Вашите истории и въпроси и тревожности за емоционалния Ви свят, психолозите от Центъра за психоанализа и медицина на болница „Надежда“ Ви отговарят. Излъчва се всяка трета сряда на месеца в 14:00 часа.
Предварително ще Ви анонсираме в кой епизод какви истории ще се коментират.
 Можете да изпращате, анонимно или не, Вашите писма на: [email protected]
Очакваме Ви!

Вижте още

Блог

Още по темата

scroll-top-custom-arrow