Съзнавайки огромната отговорност, която поемаме, посвещаваме всичките си усилия:

badge
централно фоайе на болница "Надежда"

Вярваме, че за всеки пациент има индивидуален план на лечение и че този план трябва да се създаде и извърви с информираното съгласие на пациента. Борим се заедно с Вас и заедно ще намерим правилния път до Вашето дълго чакано дете. Ще обсъждаме и ще решаваме заедно. Така заедно ще постигнем успех!

Защо да изберете „Надежда”?​

Ние се заемаме с най-трудното.

При нас търсят помощ хора, които са претърпели провал навсякъде другаде. За нас процентите успеваемост нямат значение и поради това не се боим да поемаме случаите, от които други се отказват. Важното за нас е Вие да имате своето бебе.

Нашата философия е да подхождаме индивидуално към всеки случай.

Не споделяме мнението за еднаквия подход към всички. Първоначално ще работим с Вас, за да проучим и анализираме внимателно Вашата история, след това ще направим всички необходими изследвания, за да открием причината за проблемното забременяване. Следва съставянето на подробен план за действие, който ще обсъдим с Вас, и едва тогава ще пристъпим към лечение. Така шансовете за успех са много по-реални.

Ние създаваме новости, които прилагаме в практиката.

При нас не съществува стандартна процедура. Разполагаме с научни лаборатории, в които всяко ново откритие се прилага в практиката. Така успяваме там, където другите се провалят.

При нас няма да чуете „Питате твърде много”.

Смятаме, че лечението Ви е наша обща кауза и борба. Затова обясняваме всичко и съвместно анализираме нещата. И пак съвместно съставяме стратегията за постигане на успех.

Ние сме винаги на Ваше разположение.

След като веднъж сте станали пациенти на „Надежда“, нашият екип е винаги готов да отговори на всеки въпрос, който бихте искали да зададете – по телефона, чрез имейл или в кабинета.


Вярваме в имунологичната компонента на проблемното  забременяване.

Имплантирането на ембриона е процес, пряко свързан с Вашия имунитет. Правейки научни изследвания в тази област, установихме различни начини да подпомогнем имплантацията. Някои центрове за асистирана репродукция смятат този елемент за несъществен и не правят такива изследвания (или ги правят в малък обем).

badge-en
Ние следим получените бременности докрай.

Проследяваме нашите бременни много по-детайлно и се отнасяме към тях с особена грижа и внимание. Правим повече и по-задълбочени изследвания, следим отрано за аномалии и дефекти. Създадохме и Училище за бъдещи родители, за да са спокойни и сигурни дните Ви до голямата среща с Вашите рожби.

В нашата работа използваме също и алтернативни методи.

Акупунктурата например помага за кръвоснабдяването на яйчниците и матката и понижава нивата на хормоните на стреса. За всеки пациент се съставя индивидуална програма. Сеансите се извършват в МБАЛ „Надежда“ от лекар, специализирал в прилагането на акупунктура.


Ние не се отказваме.

Колкото и да е труден случаят, дори при едва минимален шанс за успех, ние извървяваме пътя заедно с Вас и се борим докрай за Вашето дете.

И всичко това е не защото надеждата умира последна, а защото тя просто никога не умира!

+ 7000
родени бебета в болница "Надежда"
+ 10
специалисти в различни области
+ 1000
инвитро цикъла годишно

Лекари

Акушерки

Биолози

Администрация

Вижте още

Асистирани репродуктивни техники
Специализирани изследвания при жената
Специализирани изследвания при мъжа
Специализирани процедури

Още по темата

scroll-top-custom-arrow